Tekst objavljen: 21.05.2019 9:20        


Koje su najčešće nedoumice građana kada uzimaju keš kredit? Portal Kamatica bavi se finansijama i često dobija upite vezane upravo za ovaj bankarski proizvod. Zbog toga je uradio analizu i utvrdio koji su glavni problemi koje građani imaju kada žele da uzmu kredit u banci.

Kamatica savetnik: Najčešće dileme prilikom uzimanja kredita

Prvi problem je što dosta ljudi ni ne zna tačno kakva vrsta kredita im treba. Zatim, kada odu do banke, ne razumeju baš najbolje bankare. Tu je uvek i nedoumica – koja je banka bolja?

Kada prođe ovaj prvi korak i dođe trenutak kada treba dogovoriti sve detalje oko kredita nastaju nove muke: koja kamatna stopa je isplativija – fiksna ili varijabilna? Šta je EKS a šta je NKS? Da li da uzmu evre ako mi treba kredit u dinarima?

Građani tako uzmu kredit koji im banka proda a ne koji im u potpunosti odgovara. Tek kad uzmu kredit građani shvate da su mogli i bolje da prođu.

Zato je finansijski portal Kamatica uveo uslugu Kamatica savetnik čiji je cilj da pomogne svima kojima treba keš kredit da pronađu najbolju ponudu za sebe i tako na najbezbolniji način reše novčane probleme.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Vaše je da posetite sajt kamatica.com, kliknete na opciju Kamatica savetnik i pošaljete upit. Kamatica tim, koji predvodi jedan od najboljih domaćih finansijskih savetnika Dušan Uzelac, pažljivo će analizirati vašu situaciju i poslati vam ponudu koja najviše odgovara vašim potrebama. Cena usluge u promo periodu je 500 dinara (redovna cena je 850 dinara).

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kamatica savetnik nova opcija kamatica savet kamatica saveti dušan uzelac

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana