Tekst objavljen: 15.03.2019 11:26        


Porodica Milinović živi u jednom gradu u Srbiji, sa troje dece i prosečnim primanjima koja su jedva dovoljna da pokriju sve potrebe domaćinstva. Deda Marko koji živi sa Milinovićima doprinosi kućnom budžetu svojom skromnom penzijom, ali uprkos tome, porodica nikako ne uspeva da uštedi za troškove koji ih čekaju u sledećoj godini. Katarini će u maju trebati novac za matursku ekskurziju i proslavu, Petru za novu školsku godinu trebaju udžbenici i ostali pribor za školu, a mali Marko brzo raste i stalno mu treba obnavljati garderobu.

Kako je jedna porodica uspela da dođe do svog šteka

Deda Marko najviše razmišlja o štednji jer on zna koliko je važno imati sa strane bar malo novca za nepredviđene troškove, i ne voli da zajmi novac ni od ljudi, ni od banaka. Ipak, od komšije je čuo da ima neka banka, ne može da se seti tačno kako se zove ali zna da pomaže ljudima da štede preko proizvoda pod nazivom ŠTEK. I stvarno, tata je na internetu pronašao informacije o Šteku, ali nije mogao da veruje da ovakav bankarski proizvod postoji?! Nekoliko puta je sve pročitao zajedno sa mamom i odlučio da proveri o čemu se tu radi.



Cela porodica je prvo zakazala svoj termin za Štek, kako ne bi morali da čekaju u banci. Nakon potvrde termina, otišli su u banku, uzeli kredit u iznosu od 48,000 RSD na 12 meseci. Na kredit im banka nije naplatila ni kamatu ni troškove, a nije tražila ni dokaze o primanjima pošto novac od kredita nisu podigli, već ga je banka odmah oročila na 12 meseci kao obezbeđenje kredita. Milinovići su tokom narednih 12 meseci otplaćivali ovaj kredit u jednakim mesečnim ratama bez kamate, i nakon otplate, podigli su svoj ŠTEK koji je sa 48,000 porastao na čak 54,000 dinara jer ih je banka nagradila zbog njihovog truda da štednju učine svojom dobrom navikom.

I da, u pravu ste: Milinovići ne postoje, oni su imaginarni junaci ove naše priče o Šteku. Ali Štek nije izmišljen i zaista postoji, a svi vi koji želite da štedite i uštedite ali mislite da nemate od čega ili niste dovoljno disciplinovani, možete to da uradite uz pomoć Šteka i Opportunity banke, i to u filijalama u Novom Sadu, Beogradu, Kragujevcu i Nišu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Za ŠTEK ne postoje posebni uslovi vezani za zaposlenje, visinu primanja i sl. i on je dostupan punoletnim građanima nakon zakazane posete jednoj od gore navedene četiri filijale Opportunity banke. Proces odobrenja ovog proizvoda obično traje oko sat vremena.

Za više informacija o ŠTEK-i drugim atraktivnim štednim proizvodima Opportunity banke posetite www.obs.rs

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
banka Opportunity banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana