Tekst objavljen: 19.06.2015 10:39        


Nacionalna vio-kompanija Er Srbija danas, u okviru akcije "Srećni petak", po promotivnim cenama nudi karate za povratne letove od Beograda do Budimpešte, Stokholma i Zagreba. Kako je saopštio nacionalni avio-prevoznik, povratne karte do Budimpešte i Zagreba biće po ceni počev od 109 evra a do Stokholma od 159 evra.

Jeftinije karte za Budimpeštu,Stokholm i Zagreb...

Karte će po promotivnim cenama biti na raspolaganju samo danas i važiće za putovanja počev od 22. juna do 15. decembra 2015. godine, osim do Beograda u periodu 26. juna - 7. avgusta, i od Beograda u periodu od 24. jula - 6. septembra 2015. godine.

Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte.
Za putovanja vikendom treba doplatiti 10 evra po pravcu. Popust za putovanje dece i beba se neće primenjivati.

Er Srbija je počela sa radom kao nacionalni avio-prevoznik Srbije 26. oktobra 2013. i leti do više od 40 destinacija u Evropi, Mediteranu i Bliskom istoku sa matičnog međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, kako u putničkom tako i u teretnom saobraćaju.

Nudi i prekookeanske letove do Azije, Australije i Južne i Severne Amerike u saradnji sa kod šer-partnerima i sa kompanijom Etihad ervejz, svojim akcionarom sa 49 procenata vlasničkog udela.
Er Srbija trenutno ima flotu od 10 uskotrupnih i šest turboelisnih aviona, navedeno je u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
er srbija promotivne cene avio karte popust na avio karte

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana