Tekst objavljen: 31.07.2016 16:00        


Posvećenost, odgovornost, kvalitet i preciznost. Upravo to su neke od prvih asocijacija na način na koji funkcioniše nemačka privreda, kao i mnoge tamošnje kompanije koje svojim inovacijama, uspehom i organizacijom „pokreću“ svet.

Jedina nemačka banka u Srbiji

Reč je o ključnim vrednostima koje decenijama odlikuju i sam nemački pristup finansijama, tačnije nemački model bankarstva i odnos prema klijentima.

KAO JEDINA BANKA SA STO ODSTO NEMAČKIM KAPITALOM U SRBIJI, ProCredit banka već godinama posluje na ovdašnjem tržištu upravo u skladu sa svim principima nemačke ozbiljnosti i posvećenosti poslu, uz stalnu podršku ProCredit Holdinga sa sedištem u Frankfurtu i kontrolu Nemačkog odbora za nadzor banaka (BaFin), koji danas vodi računa da sve banke sa nemačkim kapitalom, bez obzira gde posluju, poštuju ista pravila i neguju isti odnos prema klijentima.

Takav pristup za sve klijente u prvom redu znači predvidivost, stabilnost i sigurnost, jasne principe poslovanja, kao i potvrdu da uz sebe imaju banku partnera rešenog da ih u svakom momentu sasluša, razume i usmeri.

Tu je, svakako, reč i o obazrivom i ODGOVORNOM PRISTUPU U OCENI POSLOVNOG RIZIKA, ozbiljnosti sa kojom se pristupa svakoj preduzetničkoj ideji, kao i STALNOM INVESTIRANJU U RAZVOJ, ISKUSTVO I STRUČNOST ZAPOSLENIH, koji su od početka do danas bili i ostali ključna prednost i odlika ProCredit banke na srpskom tržištu.

Zahvaljujući takvom pristupu, ProCredit banka tokom svih ovih godina odgovorno i SVESNO ODBIJA DA PREZADUŽUJE svoje klijente, a sve zahvaljujući pažljivoj analizi njihove kreditne sposobnosti i individualnom pristupu svakom klijentu. Na taj način, rizik je i za klijente i za banku sveden na minimum, što potvrđuje podatak da je redovnost otplate kredita klijenata ProCredit banke čak sedam puta bolja od proseka na domaćem tržištu. Takva redovnost znači da su uslovi pod kojima ProCredit banka odobrava svoje pozajmice prilagođeni stvarnim mogućnostima svojih klijenata, da iza svake odluke stoji odlično poznavanje i razumevanje svake konkretne situacije, kao i želja da se klijentima ponudi model saradnje koji za njih neće biti opterećenje.

Negujući nemački model poslovanja, ProCredit banka tokom svih proteklih godina aktivno i stalno promoviše NAVIKU I KULTURU ŠTEDNJE, nasuprot potrošnji, odnosno nenamenskimi keš kreditima, a sve u želji da građane ohrabri da u svom životu i poslu pronađu zdravu i pravu meru u upravljanju ličnim finansijama, kao i da mnoge nabavke i kupovine finansiraju upravo oslanjajući se na štednju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
nemacka banka banka procredit

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana