Tekst objavljen: 21.02.2015 1:15        


BEOGRAD, 6. februara (Tanjug) - Na pruzi Pančevački most - Pančevo Vojlovica, od sutra u 22,14 sati do nedelje do 07,36 sati, biće izmenjen saobraćaj putničkih vozova zbog radova na izgradnji drugog koloseka na pančevačkoj pruzi. Voz iz Valjeva u 18,50 sati za Pančevo Vojlovicu saobraćaće do Pančevačkog mosta, a izostajaće na relaciji Pančevački most - Pančevo Vojlovica, saopštile su Železnice Srbije.

Izmena saobraćaja na pančevačkoj pruzi tokom vikenda

BEOGRAD, 6. februara (Tanjug) - Na pruzi Pančevački most - Pančevo Vojlovica, od sutra u 22,14 sati do nedelje do 07,36 sati, biće izmenjen saobraćaj putničkih vozova zbog radova na izgradnji drugog koloseka na pančevačkoj pruzi.
Voz iz Valjeva u 18,50 sati za Pančevo Vojlovicu saobraćaće do Pančevačkog mosta, a izostajaće na relaciji Pančevački most - Pančevo Vojlovica, saopštile su Železnice Srbije.
Putnički voz iz Pančeva Vojlovice u 22,20 sati za Valjevo, umesto iz stanice Pančevo Vojlovica polaziće sa Pančevačkog mosta u 22,59 sati, i neće saobraćati na relaciji Pančevo Vojlovica - Pančevački most.
Zbog planiranih radova voz iz Vršca u 5,10 sati za Beograd Dunav stanicu saobraćaće do stanice Pančevo Glavna, a izostajaće na relaciji Pančevo Glavna - Beograd Dunav.
Lokalni putnički voz iz stanice Beograd Dunav u 7,19 sati za Vršac, umesto iz Beograd Dunav stanice polaziće iz Pančeva Glavne u 7,56 sati za Vršac.
Voz od Pančevačkog mosta u 5,00 sati za Pančevo Vojlovicu i iz Pančeva Vojlovice u 6,00 sati za Novi Beograd u nedelju neće saobraćati.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana