Tekst objavljen: 17.03.2017 14:07        


GRAWE osiguranje a.d.o. svečano je obeležilo i proslavilo 20 godina uspešnog poslovanja u Srbiji.

GRAWE osiguranje A.D.O. - 20 godina uspešnog poslovanja

"GRAWE osiguranje a.d.o. obeležava ove godine 20 godina rada u Srbiji, što predstavlja značajan jubilej i za GRAWE koncern koji ima tradiciju dugu 189 godina. GRAWE osiguranje bilo je među prvim međunarodnim osiguravačima koje je 1997. godine počelo da posluje u Srbiji i razvija osiguranje života, zasnivajući ga na tradicionalnim temeljima kroz savremeni način poslovanja. U kratkom vremenskom periodu GRAWE osiguranje je na tržištu Srbije postalo prepoznatljiv brend i jedan od lidera na tržištu, upravo u segmentu osiguranja života“, izjavio je predsednik Izvršnog odbora GRAWE osiguranja a.d.o. gospodin Kristof Cetl na svečanoj proslavi koja je upriličena u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt, uz prisustvo predstavnika državnih institucija, osiguravajućeg i bankarskog sektora, Ambasade Republike Austrije, medija i poslovnih partnera.

“Iz perspektive koncerna zadovoljni smo što GRAWE, nakon 20 godina poslovanja, beleži izuzetan uspeh i nalazi se u vrhu liste osiguravača u Srbiji po kriterijumu profitabilnosti. „Sigurnost ispred prinosa“ je uvek bila poslovna politika svih osiguravajućih društava našeg Koncerna što je prepoznalo 55.000 porodica u Republici Srbiji”, naglasio je g. Otmar Ederer, generalni direktor GRAWE koncerna i dodao da su zadovoljni što GRAWE u Beogradu može da koristi znanja i iskustva koncerna stečena na tržištima jugoistočne Evrope i što politiku poslovanja mogu da prenesu, primene i usaglase sa poslovanjem Društva u Srbiji.

Tokom gala večeri generalni direktor GRAWE koncerna g. Otmar Ederer i predsednik Izvršnog odbora GRAWE osiguranja u Srbiji g. Kristof Cetl, osvrnuli su se i na uspešne rezultate GRAWE osiguranja a.d.o, naglašavajući da su za 2016. godinu prihodi od premija nadmašili iznos od 3,5 milijarde dinara, da je bilansna suma dostigla 24 milijarde dinara i da neto dobit premašuje 5 miliona evra.

Pored toga, ovim svečanim povodom tokom upriličene proslave, uputili su reči zahvalnosti institucijama i ljudima koji su im ukazali poverenje i pružili podršku i na taj način tokom prethodnih 20 godina dali doprinos stabilnosti i unapređenju poslovanja GRAWE osiguranja u Srbiji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
društvo za osiguranje grawe osiguranje poslovanje dobro poslovanje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana