Tekst objavljen: 06.10.2016 12:33        


U 2015. godini GRAWE Grupa, koja posluje i u Srbiji od 1997. godine, ponovo beležirast, ističe se kao pouzdan partner na tržištu osiguranja i šalje jasnu poruku i potvrdusvoje finansijske snage – kako u Austriji, tako i u inostranstvu.

GRAWE 2015: Uspeh i razvoj

Uspeh | Rezultati GRAWE Grupe
Dobit pre oporezivanja GRAWE Grupe je u 2015. godini iznosila 115,3 miliona evra, dok je bilansna suma porasla na 9,26 milijarde evra. Visina fakturisane premije GRAWE Grupe iznosi 794,1 miliona evra, što predstavlja porast od 1,6%. Od celokupnog prihoda od premija, više od 30% je ostvareno od strane društava u centralnoj i istočnoj Evropi.

Odgovornost | Strategija ulaganja GRAWE Grupe
Odgovornost je ono što čvrsto povezuje GRAWE i njegove klijente. Sredstva svojih klijenata GRAWE ulaže u hartije od vrednosti i nekretnine što predstavlja 60% ulaganja GRAWE Austrije i minimum 75% ulaganja svakog društva u GRAWE Grupi. Vrednost ulaganja sredstava klijenata GRAWE Grupe je u 2015. godini uvećana za 6% i iznosi 4,3 milijarde evra. Konzervativnim pristupom i načinom ulaganja GRAWE predstavlja stabilan oslonac svojim klijentima i kompaniju od poverenja. Finansijska snaga čini GRAWE stabilnim i pouzdanim partnerom za klijente u svim zemljama u kojima posluje.

Poverenje | Lideri u osiguranju života
Sa svojim proizvodima osiguranja života GRAWE je lider na austrijskom tržištu i u vrhu osiguravajućih društava u još dvanaest zemalja jugoistočne Evrope. Uprkos nestabilnim uslovima na tržištu, kroz individualno kreirane programe osiguranja života GRAWE svojim klijentima nudi maksimalnu rentabilnost i sigurnost.

Znanje | Perspektiva
GRAWE se najpre zahvaljuje svojim zaposlenima za njihov doprinos u prethodnoj godini, za njihov angažman i motivaciju koji su omogućili uspeh GRAWE Grupe u 2015. godini. Verujemo u zajedničke vrednosti koje predstavljaju solidnu osnovu za dalji razvoj našeg Koncerna, unapređujući znanje koje predstavlja najveći kapital naše GRAWE porodice.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
poslovna godina osiguranje grawe osiguranje uspeh kompanije

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana