Tekst objavljen: 12.01.2020 17:00        


Stambeno-poslovni kompleks Novi Dorćol počinje sa izgradnjom u Venizelosovoj 29. Na površini parcele od 2 hektara prostiraće se kompleks od oko 100.000 m2

Gradi se kompleks "Novi Dorćol"

Novi Dorćol nudi moderan koncept stanovanja i prilagođen je savremenim zahtevima života, stoga će budući stanari moći da uživaju u SPA centru sa bazenom u okviru kompleksa, kao i u ostalim pratećim sadržajima kao što su restoran, kafići, vrtić i druge uslužne delatnosti. Maloprodajni i uslužni objekti su nadohvat ruke, što svakodnevne aktivnosti dodatno čini jednostavnijim, a život udobnijim.

Na mestu Novog Dorćola začet je centar tekstilne industrije otvaranjem “Prvog kraljevskog povlašćenog preduzeća za preradu kudelje i pamuka Alekse Obradovića i kompanije” krajem 19. veka, a nakon Drugog svetskog rata na istom mestu je izgrađena fabrika liftova „David Pajić Daka“, koja je nazvana po jednom od najistaknutijih narodnih heroja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Gradnja Novog Dorćola će biti podeljena u dve faze. U prvoj građevinskoj fazi predviđena je izgradnja šest lamela spratnosti P+6+Ps i obuhvataće 225 stambenih jedinica, zajedno sa poslovnim prostorima i adaptacijom nekadašnje „Platnare“. Završetak prve faze očekuje se sredinom 2021. godine.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Beograd stambeno poslovni kompleks stambeni kompleks novi dorćol

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana