Tekst objavljen: 11.05.2018 12:00        


Vlada Srbije je usvojila predlog leks specijalisa, zakona za izgradnju jeftinih stanova za pripadnike snaga bezbednosti.

Grade se jeftini stanovi - najviše 500 evra kvadrat

To je izjavila potpredsednica vlade i ministarka građevinasrtva Zorana Mihajlović i najavila da gradnja može da počne već krajem avgusta u Vranju, Kraljevu i Nišu.

U pitanu je Predlog zakona o posebnim uslovima za realizaciju projekta izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti.

"Zakon je usaglašen sa svim ministarstvima u vladi i danas je usvojen na sednici vlade i ja ga očekujem naredne nedelje u parlamentu pred poslanicima", rekla je Mihajlovićeva tokom obilaska gradilišta "Zemunske kapije".

Mihajlovićeva je rekla da će se jeftini stanovi, po ceni od najviše 500 evra po kvadratu, graditi prvo u Vranju, Kraljevu, Nišu i Beogradu, pošto već imaju spremne lokacije.

"Krajem avgusta možemo očekivati početak radova u Vranju i Kraljevu, kao i u Kišu, gde su potpuno pripremljene lokacije. Za Beograd čekamo da se konstituiše nova gradska vlast, pa da počeno razgovore." Mihajlovićeva je kazala da će se u Kraljevu, Vranju i Nišu graditi po 170 stanova, a u Beogradu je predviđena gradnja 400 stanova.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
gradnja jeftini stanovi cena nekretnine

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana