Tekst objavljen: 04.11.2017 10:00        


Za sve kojima je potrebna dodatna suma novca ili žele da refinansiraju postojeće finansijske obaveze, Crédit Agricole Srbija pripremila je jedinstvenu ponudu gotovinskih kredita sa nominalnom kamatnom stopom već od 6,90% godišnje.

Gotovinski krediti za refinansiranje Crédit Agricole

Novom kreditnom ponudom Crédit Agricole Srbija je svim klijentima koji su u potrazi za povoljnijim uslovima refinansiranja omogućila da iskoriste jedinstvene uslove gotovinskih kredita u dinarima.

Ovi krediti se odobravaju sa nominalnom kamatnom stopom već od 6,90% godišnje. Ovako povoljni uslovi gotovinskih kredita su odlična prilika ne samo da se refinansiraju postojeća zaduženja, već i da se dođe do dodatne sume novca za sezonske troškove ili manje investicije, imajući u vidu da je maksimalni iznos ovih kredita 1.800.000 dinara.

U isto vreme, rokotplate do 84 meseca omogućava klijetima da imaju ratu kredita koja neće previše optereti mesečni budžet.

Ukoliko bi se klijent, u skladu sa svojom kreditnom sposobnošću, odlučio za gotovinski kredit u iznosu od, na primer, 1.200.000 dinara uz period otplate od 84 meseca i nominalnu kamatnu stopu od 7,90% godišnje (EKS 10,89%), mesečna rata kredita bi iznosila 18.643,73 dinara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Zoran 07.12.2022 22:47

    Interesuje me kes kredit

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kredit za refinansiranje banka credit agricole

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana