Tekst objavljen: 31.12.2018 11:44        


Prodavnice većih trgovionskih lanaca u Srbiji za vreme novogodišnjih i božićnih praznika radiće po izmenjenom radnom vremenu.

Gde, šta i kada radi za praznike?

U ponedeljak, 31. decembra prodavnice Delez Srbija (Maksi supermarket, ShopGo i Tempo) radiće do 18 časova.U utorak, 1. januara 2019. radiće samo Maksi supermarket (Svetogorska 7) od 12 do 18 časova u Beogradu, kao i na Zlatiboru i Kopaoniku.

Na Badnje veče, 6. januaraprodavnice Delez Srbija biće otvorene do 18 časova, aza Božić, 7. januara 2019.radiće samo Maksi supermarketi na Zlatiboru i Kopaoniku. Trgovine Lidl Srbija će 31. decembra raditi skraćeno, od 8 do 18 časova, a 1. januar će biti neradan. U sredu, 2. januara, Lidl će raditi uobičajeno, od 8 do 22 časa. Na Badnji dan radno vreme će biti skraćeno i prodavnice će biti otvorene od 8 do 18 časova, a Božić, 7. januar će biti neradan. I trgovine Idea i Roda će 31. decembra raditi skraćeno, do 18 časova, osim radnji Idea Dorćol i Idea London koje će raditi po uobičajneom radnom vremenu.

Za radnje Rode neradni je 1. janaura, a tog dana neće raditi ni radnje Idea osim Idea Dorćol, Idea London i Idea na Zlatoboru i Kopaoniku. U nedelju, 6. januara Idea i Roda će raditi do 18 časova, osim Idee na Kopaoniku koja će raditi uobičajeno.

Neradni je 7. januar, izuzimajući prodavnice Idea Zlatobor koja će raditi od 8 do 15 časova i Idea Kopaonik koja će raditi prema redovnom radnom vremenu. Zelene pijace u Beogradu će 31. decembra raditi uobičajeno, od 6 do 19 časova, a neće raditi 1. i 7. januara.Tako će 46 pošta dežurati drugog dana Nove godine, dok će 1. januara i za Božić dežurati samo beogradska Glavna pošta i pošte na graničnim i administrativnim prelazima. U ponedeljak, 31. decembra, pošte koje imaju celodnevno radno vreme, radiće skraćeno do 17 sati, osim Glavne pošte u Takovskoj 2 i pošta na graničnim i administrativnim prelazima.

U sredu, 2. januara, u Beogradu će dežurati pošta u Takovskoj, u Savskoj 2 - od 8 do 15 sati. Pošte u Univereksportu i tržnim centrima Merkator, Stadion i "Imo autlet", dežuraće tog dana od 8 do 19 sati, a u tržnom centru "Big fešn" radiće od 9 do 19 sati. Tog dana dežuraće i sedam pošta u Novom Sadu, po dve u Kragujevcu i Zrenjaninu, i po jedna u Sremskoj Kamenici, Rumenki, Temerinu, Kaću, Futogu, Sremskom Mitrovici, Somboru, Subotici, Pančevu, Nišu, Šapcu, kao i na Zlatiboru i Kopaoniku.

U nedelju, 6. januara, pošte koje rade ceo dan, radiće do 17 sati, osim Glavne pošte u Takovskoj 2 i pošta na graničnim i administrativnim prelazima. Kada je reč o pijacama u Beogradu, one će 31. decembra raditi uobičajeno, od 6 do 19 sati, dok 1. i 7. januara neće raditi. Jedino će pijace "Zemun", "Banovo brdo", "Bele vode", "Palilula" i "Dušanovac" 1. i 7. januara raditi skraćen od 6 do 13 sati. Drugog dana nove godine, sve zelene pijace će raditi od 6 do 13. Otvoreni tržni centar - Novi Beograd (popularni "Buvljak") - neće raditi 1. i 7. januara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Pijaca "Dušanovac" prodaja iz vozila - obavljaće se 31. decembra do 22 sata. Dana 1. i 7. januara neće se obavljati, dok će 2. januara ovaj deo pijace raditi od 14 sati. Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom - Miljakovac - radiće 31. decembra uobičajeno od 6 do 19 sati, dok 1. i 7. januara neće raditi. Tržni centar "Krnjača" (cvetna pijaca) - 1. i 7. januara biće zatvoren i neće raditi.

Tržni centar Delta city za prednovogodišnji vikend, 29. i 30. decembra, radiće produženo od 10 do 23 sata, ali će dan kasnije, 31. decembra raditi skraćeno - do 18 sati. Skraćeno radno vreme biće i na Badnji dan. Prvog dana nove godine i za Božić tržni centar neće raditi, osim bioskopa Cinepleks.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
praznici prodavnice radno vreme

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana