Tekst objavljen: 09.05.2017 11:06        


Forum mladih lidera Srbije "YES" biće održan ove godine na Zlatiboru od 26. do 28. maja i okupiće 100 mladih lidera iz oblasti biznisa, nauke, društvenog aktivizma, obrazovanja, novih tehnologija i javnog života, najavila je danas Biznis info grupa.

Forum mladih lidera od 26. do 28. maja na Zlatiboru

Kako se navodi u saopštenju organizatora, cilj je da se ambiciozni i uspešni mladi ljudi u Srbiji motivišu, povežu, da se podrže njihovi uspesi i time doprinese pokretanju novih inicijativa.

Predavači će, kako je najavljeno, biti istaknute ličnosti iz javnog života, uspešni privrednici i preduzetnici, predstavnici akademske zajednice i medija.

Tokom tri dana kroz panele, radionice i motivacione govore učesnici će biti u prilici da dobiju mnoge korisne informacije iz prve ruke, kao i da se upoznaju i razmene mišljenja sa nekim od vodećih predstavnika akademske zajednice, biznisa i javnog života.

Organizatori Foruma mladih lidera Srbije su Biznis info grupa i nedeljnik Vreme, uz podršku Američke privredne komore i brojnih studentskih organizacija.

Prisustvo najboljih studenata na tom skupu omogućili su Atlantik grupa, Generali osiguranje i Jumbo travel.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
forum mladih zlatibor biznis

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana