Tekst objavljen: 07.04.2015 15:21        


Ministar privrede Željko Sertić izjavio je danas da je Fond za razvoj od septembra prošle godine do danas izdao preko 300 kredita i da su svi dodeljeni po krajnje transparetnim uslovima. 

Fond za razvoj izdao preko 300 kredita

"Ni jedan jedini kredit nije izdat zato što je neko imao vezu u Fondu, niti zato što je neko nekome morao da plati neki procenat od kredita koji je izdat. Nijedan sumnjivi kredit nije izdat", rekao je ministar u Privrednoj komori Srbije.

On je pozvao sve privrednike koji ispunjavaju uslove za dobijanje izuzetno povoljnih kredita, da se kandiduju kod Fonda i naveo da je veliki broj do sada iskoristio tu mogućnost. 

Govoreći o nedavno usvojenoj Strategiji razvoja malih i srednjih preduzeća, Sertić je naveo da je to u poslednjih 30 godina prvi dokument koji vrlo jasno strateški opredeljuje Vladu Srbije ka činjenju konkretnih stvari kako bi se ambijent upodobio za privredu.

On je rekao da nigde u svetu država ne obezbeđuje posao preduzetnicima, poručio im da ih niko ne može zaštiti od konkurencije, a da država stvara preduslove za jednake uslove za sve učesnike na tržištu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

2 komentara

  1. User image
    ,-srdjan 07.04.2015 21:41

    Dal ja nekad mogu dobit kredit od fonda za razvoj da mi malo pomogne a inače imam malu preduzetničku radnju jer nikad nisam dobio ništa oSin računa

  2. User image
    Kamatica 08.04.2015 11:46

    Poštovani,

    Za sve dodatne informacije je potrebno obratiti se ditektno Fondu za razvoj.

    Srdačan pozdrav

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
povoljni krediti fond za razvoj krediti privredi preduzetnici

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana