Tekst objavljen: 31.10.2017 9:25        


Nedelja štednje se tradicionalno u svetu obeležava svake godine i počinje 31. oktobra. Na ovaj dan je na skupu bankara u Milanu osnovan Međunarodni institut za štednju i ustanovljen Svetski dan štednje koji od tada na razne načine obeležavaju banke i finansijske institucije.

Eurobank specijalna ponuda u nedelji štednje

Eurobank, kao tradicionalno pouzdan i prepoznat partner kada je reč o štednji, svojom specijalnom ponudom želi ponovo da pokrene interesovanje svih klijenata proizvodom Euro STEP u okviru kog kamatna stopa može dostići čak 2,5%.

Ova atraktivna ponuda odnosi se na depozite sa rokom oročenja do 25 meseci tokom kog kamatna stopa stepenasto raste.

„Proizvod Euro STEP je namenjen svim klijentima koji žele da oroče svoja sredstva, a tokom navedenog roka se kamatne stope uvećavaju na polugodišnjem nivou. Ukoliko klijent iz bilo kog razloga želi ranije da podigne svoj novac u odnosu na period oročenja, biće u mogućnosti da zadrži sve kamate koje je Eurobank pripisala ulogu do trenutka razoročenja.

Verujemo da na ovaj način omogućavamo klijentima fleksibilnost i sigurnost da uvek mogu da raspolažu svojim novcem, a da neće izgubiti kamatu“, izjavio je Dušan Mihailović, član Izvršnog odbora Eurobanke. Na ovaj način Eurobank još jednom pokazuje svoje tradicionalno partnerstvo u odnosu sa klijentima kada je reč o štednji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Eurobank banka devizna štednja

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana