Tekst objavljen: 06.02.2014 13:59        


Eurobank od danas pruža novu pogodnost svojim klijentima – odobrenje dozvoljenog prekoračenja po tekućem računu u visini do dve mesečne plate odnosno penzije. Ovom novinom Eurobank postaje jedinstvena u bankarskom sektoru Srbije kao jedina na tržištu sa ponudom maksimalnog iznosa dozvoljenog minusa do dve mesečne zarade.

Eurobank nudi dozvoljeni minus u visini dve zarade

„Dozvoljeni minus je direktno vezan za račun na koji klijentu svakog meseca leže zarada, po kom se i odobrava. Drugim rečima svakog meseca klijent podmiri najveći deo svojih zaduženja direktno od svoje plate kod dozvoljenog minusa. Samim tim klijent može racionalnije da raspolaže dozvoljenim minusom, jer se na ovaj način plaćaju manje kamate u apsolutnom iznosu – pokriven je najveći deo duga od plate, tako da se samim tim drastično smanjuje glavnica koja se kamati“ – pojašnjava Vladan Vilotijević, direkor Razvoja u sektoru za stanovništvo, Eurobank.

Kao najoptimalnije rešenje klijenti banke imaju mogućnost da periodično podižu novac po potrebi, što znači da ne ulaze u dozvoljeni minus do punog limita sredstava na početku meseca. Novi uslovi za dozvoljeno prekoračenje imaju prednosti za klijente jer na ovaj način će imati više novca na raspolaganju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

2 komentara

  1. User image
    sebastian 31.08.2016 7:25

    posle druge plate mogu uzeti dozvoljeni minus?

  2. User image
    Danilo 03.01.2018 5:52

    Ja imam racun u intezi i dozvoljeni minus jedne plate dali bih kad bi presao kod vas dobio dozvoljeni minus u vidimo 2 plate ?

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Eurobank dozvoljeni minus kamate na minus klijent banke klijenti banke

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana