Tekst objavljen: 28.05.2014 13:00        


Eurobank, kao zvanični agent Vlade Srbije, počinje sa isplatom ovogodišnje rate obveznica serije A2014. Isplata rate stare devizne štednje počinje u subotu 31. maja 2014. godine zbog čega će Eurobank ekspoziture raditi od 09h do 13h.

Eurobank: Kreće isplata obveznica stare devizne štednje

Pri podizanju rate stare devizne štednje potrebno je da klijent (vlasnik ili ovlašćeno lice ) priloži potvrdu o stanju na računu u Centralnom registru hartija od vrednosti (CRHoV) i važeću ličnu ispravu (lična karta, pasoš, izbeglička legitimacija, legitimacija raseljenog lica).

Klijenti koji se nisu obraćali banci u zadnje dve ili više godina, poželjno bi bilo da se jave besplatnim pozivom na EuroPHONE 0800 1111 44, kako bi dobili informaciju da li im je pored lične karte potreban još neki dodatni dokument.

Eurobank je omogućila svim zainteresovanim građanima da i posredstvom specijalne opcije internet stranice www.eurobankefg.rs/savetnikzastednju ili besplatnim pozivom na Euro PHONE 0800 1111 44 dobiju odgovore na sva pitanja od Savetnika za štednju i oko dodatnih informacija koje se odnose na isplatu stare devizne štednje.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
stara devizna štednja stara štednja devizna štednja štednja štediše Eurobank

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana