Tekst objavljen: 22.06.2015 14:16        


Pošta Srbije je objavila da je od danas usluga brzog, jednostavnog i sigurnog elektronskog prenosa novca moguća i sa Crnom Gorom, pored Francuske, Rusije, Belorusije i Ukrajine. Pošta Srbije je mogućnost elektronskog prenosa novca putem usluge Međunarodna poštanska uputnica, ponudila sa ciljem da pospeši slanje otkupnih pošiljaka i elektronsku trgovinu.

Elektronski prenos novca između Srbije i Crne Gore

Ovo je 461. vrsta usluge koju pruža Pošta Srbije i u najskorijem periodu građanima će biti omogućeno slanje i prijem novca elektronskim putem i sa Republikom Srpskom, Hrvatskom i Portugalijom, a pregovori su završnoj fazi, navedeno je u saopštenju.

Crnogorski mediji su danas, preneli da će nova usluga Pošte Crne Gore - elektronski prenos novca sa Srbijom, koštati 2,5 evra plus 2,0 odsto od iznosa koji se šalje. Maksimalni iznos koji je moguće poslati je 1.000 evra, saopštila je Pošta Crne Gore.

"Prijem i slanje novca moguće je izvršiti u svim automatizovanim poštama na teritoriji Crne Gore i Srbije. Uplate izvršene do 19 sati dostupne su za isplatu u roku od 30 minuta u skladu s radnim vremenom pošta u Crnoj Gori i Srbiji", naedeno je u saopštenju Pošte Crne Gore.

Novac će, kako se navodi, biti isplaćivan u evrima u Crnoj Gori, odnosno, u dinarima, u Srbiji, u skladu s kupovnim deviznim kursom koji primjenjuje Pošta Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
pošta crne gore Crna Gora pošta srbije e novac

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana