Tekst objavljen: 12.08.2016 11:00        


U prvom polugodju ove godine Kompanija "Dunav osiguranje" ostvarila je značajan iskorak u kvalitetu i obimu usluga putničkog zdravstvenog osiguranja što je rezultiralo i povećanim interesovanjem osiguranika za zaključivanje tih polisa, koji je premašio 103.000, saopštila je ta kompanija. 

"Dunav" zaključio više od 100.000 putnih polisa

Visina premije za dobrovoljno putničko zdravstveno osiguranje u periodu januar-jun ove godine iznosi oko 150 miliona dinara, dok je u istom periodu lane premija domašila sumu od oko 128 miliona dinara, što predstavlja rast od 16 odsto, navodi se u saopštenju kompanije.

U istom periodu premija putnog osiguranja sa asistencijom ima trend rasta i dostigla je iznos viši od 1,1 milion dinara ili 76,51 procenat više od rezultata ostvarenog u prvom polugođu lane.

Osiguranje pomoći na putu na kraju prvog polugođa 2016. inkasiralo je oko 3,5 miliona dinara, dok je za prvih šest meseci prošle godine iznos premije bio nešto viši od 1,7 miliona dinara. Broj zaključenih polisa za ovu vrstu osiguranja povećan je za 96 odsto.

"Dunav" je u periodu januar-jun ove godine osiguranicima isplatilo, po osnovu polisa putnih osiguranja i pomoći na putu, oko 44 miliona dinara na ime naknade šteta. Kompaniji je u istom periodu prijavljeno 2.320 šteta, odnosno 375 šteta manje nego u istom periodu 2015. godine.

"Posebni uslovi prodaje paketa putnog i putničkog zdravstvenog osiguranja Kompanije ''Dunav'' važiće do 30. septembra ove godine. U zavisnosti od obima pokrića, osiguranici koji zaključe ugovor o paketu putnog osiguranja za poslovna i turistička putovanja u inostranstvo koja u kontinuitetu ne traju duže od 90 dana stiču pravo na popust od 15 odsto na premiju osiguranja ukoliko se zaključi samo osnovno osiguravajuće pokriće (putničko zdravstveno osiguranje, osiguranje od posledica nesrećnog slučaja - nezgode i osiguranje od građanske odgovornosti)", rekla je Jugoslava Smiljković Stojanović, zadužena za odnose s medijima u kompaniji.

Popust od 20 odsto na osiguravajuću premiju nastupa ako se uz osnovno pokriće ugovori jedno ili oba dopunska pokrića, i to za rizik od otkaza putovanja i za osiguranje prtljaga.

Osiguranicima koji zaključe ugovor o putničkom zdravstvenom osiguranju za poslovna i turistička putovanja u inostranstvo koja u kontinuitetu ne traju duže od 30 dana odobrava se popust od 10 odsto.
Pored ovoga, klijentima su odobrene i dodatne pogodnosti, i to popust na cenu međunarodne karte osiguranja, koja iznosi 1.800 dinara, kao i 30 odsto popusta na premiju osiguranja pomoći na putu .Ovu ponudu čini kompletnom i zaključenje kratkoročne polise kombinovanog osiguranja domaćinstva za period trajanja godišnjeg odmora po specijalnoj ceni putem paketa "letnja čuvarkuća", rekla je Smiljković.

Sve u vezi s promotivnim uslovima Letnje akcije putničkog zdravstvenog, odnosno paketa putnog osiguranja s još nekim uslugama "Dunav osiguranja", zainteresovani građani mogu saznati na više od 600 prodajnih mesta Kompanije ili besplatnim pozivom na broj Kontakt centra 0800 386 286, kao i na sajtu www.dunav.com.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Dunav osiguranje osiguranje putno osiguranje od autoodgovornosti osiguranje doma

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana