Tekst objavljen: 31.03.2016 15:04        


Vlasnici motornih vozila u Srbiji će umesto do 31. marta, moći da iskoriste specijalnu ponudu u prolećnoj akciji „Dunav osiguranja“ do 9. aprila.

"Dunav" prolećna akcija - poklon kartice za gorivo

Uz osiguranje automobila, izborom nekih od ponuđenih popusta, klijenti dobijaju i poklon-kartice za gorivo u vrednosti od 2.000 do 6.000 dinara.

Ova akcija „Dunav osiguranja“ realizuje se na više od 600 internih prodajnih mesta kompanije širom zemlje, u mreži „Dunav centara“ u Srbiji ili preko agenata osiguranja.Popusti za osiguranje motornih vozila važiće do 31. aprila, do kada će osiguranici moći da ostvare: 

-25 odsto popusta pri zaključenju polise auto-kasko osiguranja za nova vozila koja se prvi put registruju
- 20 odsto popusta pri zaključenju polise auto-kasko osiguranja za polovna vozila
-15 odsto popusta pri zaključenju mini-kasko osiguranja
-50 odsto popusta na premiju osiguranja od auto-nezgode uz polisu osiguranja od auto-odgovornosti.

Osiguranjem svog motornog vozila od auto-odgovornosti, vlasnici vozila dobiće i prijateljsku karticu „Dunav auta“, koja obezbeđuje besplatno šlepovanje vozila u slučaju sudara, a na pojedinim prodajnim mestima dobiće i vaučer - garantno pismo za regulisanje troškova tehničkog pregleda.

Kompanija daruje i kartice Kluba „Dunav-Lukoil“, čime članovi Kluba stiču pravo da se na benzinskim stanicama „Lukoila Srbija“ snabdevaju uz popust od tri dinara po litru za kupovinu auto-gasa i šest dinara po litru za kupovinu svih naftnih derivata, navedeno je u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
osiguranje gorivo poklon kartice Dunav osiguranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana