Tekst objavljen: 28.11.2015 14:32        


Kompanija "Dunav osiguranje" saopštila je da od 29. februara 2016. godine nudi posebne uslove prodaje paketa putnog i putničkog zdravstvenog osiguranja za pravna i fizička lica. 

Dunav osiguranje: Specijalna zimska ponuda osiguranja

Uz popuste na premiju prilikom ugovaranja te vrste osiguranja, koje ta kompanija tradicionalno odobrava u susret zimskoj turističkoj sezoni, osiguranicima se pružaju i povoljniji uslovi za osiguranje pomoći na putu i kupovinu zelene karte.

U zavisnosti od obima pokrića, osiguranici koji zaključe ugovor o paketu putnog osiguranja za poslovna i turistička putovanja u inostranstvo, koja u kontinuitetu ne traju duže od 90 dana, stiču pravo na popust.

Sitče se pravo na popust od 15 odsto na premiju osiguranja - ukoliko se zaključi samo osnovno osiguravajuće pokriće (putničko zdravstveno osiguranje, osiguranje od posledica nesrećnog slučaja ili nezgode i osiguranje od građanske odgovornosti), odnosno popust od 20 odsto na premiju osiguranja ukoliko se uz osnovno osiguravajuće pokriće ugovori jedno ili oba dopunska osiguravajuća pokrića (osiguranje od otkaza putovanja i osiguranje prtljaga).

Osiguranicima koji zaključe ugovor o putničkom zdravstvenom osiguranju za poslovna ili turistička putovanja u inostranstvo, koja u kontinuitetu ne traju duže od 30 dana, odobrava se popust od 10 odsto na premiju.

Pored odobrenih popusta, klijentima koji u akcijskom periodu kupe individualnu ili porodičnu polisu putničkog zdravstvenog osiguranja, odnosno ugovore paket putnog osiguranja, biće odobrene i dodatne pogodnosti.

U te podognosti spadaju popust na cenu međunarodne karte osiguranja, tako da zelena karta košta 1.800 dinara, kao i 30 odsto popusta na premiju osiguranja pomoći na putu, s početkom trajanja osiguranja u akcijskom periodu.

Sve informacije građani, osim na nekom od 600 prodajnih mesta Kompanije, mogu dobiti i besplatnim pozivom kontakt centra Dunav osiguranja na broj 0800-386-286.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Dunav osiguranje putno osiguranje osiguranje od autoodgovornosti osiguranje od nesrećenog slučaja

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana