Tekst objavljen: 16.04.2015 12:17        


Kompanija "Dunav osiguranje" je, u želji da podstakne učenje i obrazovanje, pokrenula akciju pod nazivom "Dunavova petica" za nagrađivanje učenika osnovnih i srednjih škola širom Srbije, koji su školsku godinu završili s prosečnom ocenom 5,0, saopštila je danas ta kompanija.

Dunav osiguranje nagraĐuje najbolje učenike

"Dunav osiguranje" će vredne učenike nagrađivati sa 50 evra svake godine ukoliko razred završe s tom prosečnom ocenom.

Pored zaslužene nagrade, svi koji zaključe polisu životnog osiguranja u okviru ove kampanje postaće i članovi kluba "Dunav life", koji im obezbeđuje niz popusta, pogodnosti i usluga širom Srbije.

Kao predstavnik najveće i najstarije osiguravajuće kuće "Dunav osiguranje", koja prepoznaje prave vrednosti i želi da podstiče obrazovanje i podrži učenike osnovnih i srednjih škola u njihovom radu i usavršavanju, direktor Direkcije za životna osiguranja Aleksandar Kojić najavio je kampanju "Dunavova petica".

Kojić je istakao da nije prvi put da "Dunav osiguranje" pruža podršku obrazovanju i podstiče edukaciju građana.

On je podsetio da je Direkcija za životna osiguranja, u saradnji sa Savezom učitelja Republike Srbije i uz podršku Ministarstva prosvete, 2012. godine počela intenzivno da radi na projektu finansijskog opismenjavanja stanovništva.

Sve dodatne informacije o "Dunavovoj petici" mogu se dobiti od zaposlenih u "Dunav osiguranju", svakog radnog dana od osam do 20 sati, pozivom na broj 011/3039065 ili 011/3039077, kao i u filijalama kompanije širom Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
osiguravajuća kuća polisa životnog osiguranja nagrađivanje učenika Dunav osiguranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana