Tekst objavljen: 16.05.2016 16:00        


Dobrotvorna organizacija BELhospice nastavila je kampanju za izgradnju prvog stacioniranog hospisa u Srbiji.

Donatorske kutije - BELhospice u poslovnicima Piraeus

U saradnji sa Piraeus bankom, postavljene su donatorske kutije u svim filijalama ove banke, a sva prikupljena sredstva biće usmerena na izgradnju hospisa. Generalni direktor Piraeus banke Vojislav Lazarević i menadžer kampanje Ivana Todorović postavili su prvu donatorsku kutiju i naglasili neophodnost izgradnje objekta, koji će da pruži pacijentima najviši nivo usluga palijativnog zbrinjavanja.

Lazarević je istakao da Piraeus banka učestvovanjem u projektima koji se tiču društvene odgovornosti, nastoji da podigne standarde socijalnog razvoja.

„Svest o važnosti društvene odgovornosti je u Piraeus banci na visokom nivou, pa smo iz tog razloga deo ove humanitarne kampanje od njenog početka. Neophodno je da imamo na umu da je svačiji doprinos, pa i onaj najmanji, od izuzetnog značaja“, izjavio je Lazarević.

BELhospice je u oktobru 2015. godine otpočeo kampanju za izgradnju prvog stacionarnog hospisa u Srbiji. Budući da BELhospice od osnivanja pomaže pacijentima po principu kućnih poseta medicinskih i psihosocijalnog tima, izgradnja prve stacionarne ustanove u Srbiji za smeštaj ovih pacijenta značajno bi doprinela povećanju kvalitetu života pacijenata i njihovih porodica. Pacijentima i njihovim porodicama biće pružena preko potrebna psihosocijalna podrška kako bi mogli da se izbore sa problemima koje ova teška bolest nosi.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Piraeus banka Vojislav Lazarević DONATORSKE KUTIJE banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana