Tekst objavljen: 17.05.2016 12:42        


Nacionalna avio-kompanija Air Serbia proširila je kod-šer sporazum sa avio-kompanijom "Airberlin", tako da sada putnicima iz naše zemlje omogućava letove sa samo jednim presedanjem do pet destinacija u Sjedinjenim Državama, uključujući Boston i San Francisko.

Do Bostona i San Francisko sa Air Serbia

Kako je saopštio domaći avio-prevoznik, Air Serbia će, prema proširenom sporazumu, dodeliti svoju JU oznaku na osam letova nedeljno koje obavlja avio-kompanija "Airberlin" između Diseldorfa i San Franciska, kao i na pet letova nedeljno između Diseldorfa i Bostona.

Nove linije dopunjuju sporazum potpisan u januaru 2016. godine, koji putnicima omogućava da Air Serbia-jom lete između Beograda i Čikaga, Njujorka i Majamija sa samo jednim kratkim presedanjem u Nemačkoj.

Izrazivši zadovoljstvo zbog povećan broja kod-šer destinacija u SAD, generalni direktor Air Serbia-je Dane Kondić je istakao da će ponuda dodatno biti proširena u junu, "kada ćemo uspostaviti direktne letove između srpske prestonice i Njujorka, koje ćemo obavljati pet puta nedeljno".

Air Serbia je ovim sporazumom proširila i svoju mrežu linija u Evropi, uspostavljajući kod-šer saradnju na letovima "Airberlina" između Diseldorfa i Bolonje, Firence, Venecije, Rejkjavika i Stokholma.

S druge strane, putnici "Airberlina" uskoro će moći da rezervišu sedišta na letovima Air Serbia-e između Beograda i Ohrida, Hamburga, Dubrovnika, Splita, Zagreba, Pule i Ljubljane uz jedinstvenu kartu koja pokriva celo putovanje.

Nacionalna avio-kompanija se priprema za uvođenje dugolinijskih letova za Njujork 23. juna 2016. godine, čime će ponovo uspostavili dugo očekivani vazdušni most između Srbije i Sjedinjenih Država.
Ovaj transatlantski let obavljaće se avionom Airbus A330, koji je konfigurisan u dve kabine, sa 18 sedišta u biznis klasi i 236 sedišta u ekonomskoj klasi.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Air Serbia airberlin san francisko letovi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana