Tekst objavljen: 26.02.2015 11:09        


Privredna komora Srbije, Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih (CEDEM), Studentska asocijacija za međunarodnu saradnju (SAMS) Pravnog fakulteta organizovaće u Beogradu danas i u petak, 27. februara, Studentski privredno-politički forum.

Danas Studentski privredno-politički forum

Cilj Foruma je podizanje svesti mladih o značaju preduzetništva, pokretanju procesa usklađivanja sistema visokog obrazovanja sa potrebama tržišta rada, ali i podizanje nivoa privredne saradnje među mladima u regionu.

Kako je najavljeno, skup će otvoriti predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta Nenad Borovčanin, kao i predsednik UO CEDEM-a Pajazit Pomak i direktor projekta Igor Sužnjević.

Učesnici skupa su studenti Beogradskog univerziteta - Ekonomskog fakulteta, Fakulteta organizacionih nauka, Pravnog fakulteta, Fakulteta političkih nuaka, Fakulteta bezbednosti, Biološkog fakulteta, DIF-a, Tehnološko-metalurškog fakulteta, predstavnici privrede, Vlade Srbije, Skupštine Srbije, diplomatskog kora, kao i stručnjaci iz oblasti ekonomije, politike i prava, navodi se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Privredna komora Srbije forum mladih centar za edukaciju

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana