Tekst objavljen: 14.06.2017 15:00        


Primenom savremenog poslovnog modela čime se profitabilnost i ekonomska uspešnost povezuju sa doprinosom društvenom razvoju, JUBMES banka a.d. Beograd, od nedavno, unapredila je svoju kreditnu ponudu namenjenu finansiranju stanovništva, novim Start-Up Familly kreditima.

Da mama bude još više!

Ono što Start-Up Familly kredite izdvaja od sličnih ponuda kada su u pitanju potrošački krediti, pored povoljnijih uslova kreditiranja, jeste njihova namena, a to je finansiranje troškova sa kojima bi mogli da se susretnu svi budući roditelji, a posebno oni koj su zainteresovani za programe vantelesne oplodnje.

Start-Up Familly krediti namenjeni su finansiranju zahvata vantelesne oplodnje u klinikama po izboru klijenta u zemlji ili inostranstvu. U slučaju da se klijent opredeli za obavljanje zahvata u inostrantsvu, postoji mogućnost da Banka kreditira i putne, kao i troškove smeštaja za vreme boravka u inostranstvu.

Pored zahvata vantelesne oplodnje, Banka kreditira i druge troškove poput čuvanja matičnih ćelija ili nabavke potrebne opreme za bebe. Unapređenjem naše postojeće ponude za stanovništvo kreditima namenjenim finansiranju potreba sa kojima se susreću budući roditelji, a posebno oni koji imaju teškoća sa zasnivanjem porodice, želeli smo da obavljanjem naše osnovne delatnosti, ujedno pokušamo da doprinesemo rešenju bitnog društvenog problema sa kojim se već godinama suočava naša zemlja, a to je izrazito negativan prirodni priraštaj stanovništva.

Zbog toga, za razliku od dosadašnje ponude JUBMES banke, kada su u pitanju potrošački krediti, pored mnogobrojnih pogodnosti koje Start Up Familly krediti podrazumevaju, na prvom mestu su niža kamatna stopa kao i jednaki uslovi finansiranja za sve građane, nevezano da li su ili ne, klijenti JUBMES banke. Za sve buduće roditelje kao i one koji bi to želeli da postanu, pogledajte detalje u vezi sa ponudom Start-Up Familly kredita.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
vantelesna oplodnja budući roditelji Jubmes banka banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana