Tekst objavljen: 27.07.2019 13:00        


Aplikacija CarGo uskoro će početi da radi i u Sen Tropeu u Francuskoj, saopštila je ta kompanija.

CarGo stiže na Azurnu obalu

Nakon sklapanja sporazuma o saradnji između Francuske i Srbije, kompanija CarGo tehnolodžis je odlučila da na poziv francuskih partnera proširi svoje poslovanje na to tržište. "Dobili smo ponudu da svoje poslovanje počnemo na Azurnoj obali, konkretno u Sen Tropeu. Nakon potpisivanja sporazuma, CarGo će biti hit u Francuskoj, to je sigurno", rekao je direktor kompanije CarGo tehnolodžis Vuk Guberinić.

On je istakao da je Sen Trope samo prva destinacija i korak ka razvoju i širenju poslovanja na francusko tržište jer postoji još preduzetnika koji su izrazili interesovanje za ovu srpsku aplikaciju.

Predsednik Udruženja gradjana CarGo Aleksandar Vučić rekao da je poseta francuskog predsednika Emanuela Makrona mnogo značila za Srbiju, da su ovo prvi efekti Makronove posete i da će se tek osetiti benefiti potpisanih sporazuma između dve zemlje. "Ohrabreni novim talasom prijateljstva, verujem da je ovo odličan put jer su jaki privredni odnosi i kulturna saradnja temelj dobrog i stabilnog odnosa između zemalja, posebno vekovnih prijatelja Srbije i Francuske", istakao je Vučić.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

On je dodao da je ta saradnja značajna kako za francusko tržište, tako i za razvoj srpske privrede. "Apelujem da sledeći korak u saradnji bude nabavka automobila francuskih proizvođača, što će poboljšati kvalitet usluge za članove Udruženja CarGo u Srbiji, ali i odnos između zemalja", rekao je Vučić.

CarGo posluje u Švajcarskoj i Austriji, gde je omogućeno korišćenje svim građanima, dok u Srbiji CarGo mogu da koriste samo članovi Udruženja CarGo, kao inovativnu pomoć na putu.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
sen trope CAR:GO azurna obala Vuk Guberinić Aleksandar Vučić

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana