Tekst objavljen: 19.02.2015 10:40        


Čačanska Turistička organizacija i ove godine će promovisati sve potencijale ovog kraja na Međunarodnom Sajmu turizma koji danas počinje u Beogradu. "Prvog dana predstavićemo ugostiteljsko-turističku privredu, nove hotele i hostele u gradu na Moravi a za subotu, 21. februara,u 15 časova predvidjena je promocija manifestacija koje se održavaju u našem kraju", kazao je danas Tanjugu direktor TO Čačka, Dragomir Savić.

Čačak na Sajmu turizma u Beogradu

Prema njegovim rečima, biće predstavljena i nova aktivnost koja je zaživela prošle godine u Ovčar banji, ikonografsko-kaligrafska radionica za koju je ova ustanova dobila prvu nagradu Privredne komore Srbije.

Čačanska TO na Sajmu nastupa ove godine samostalno, a prošle godine se predstavila zajedno za Gornjim Milanovcem i Trepča banjom.

"Mi ćemo se posvetiti promociji budućeg spomen kompeksa i 200. godišnjici boja na Ljubiću, koje ćemo ponuditi školama širom Srbije da to uvrste u programe svojih izleta i ekskurzija. Tako će i Milanovčani promovisati centralnu proslavu povodom dva veka Drugog srpskog ustanka", rekao je Savić.

On je napomenuo da će, između ostalog, biti predstavljen i turistički sadržaj Dragačeva, pre svega Sabor trubača u Guči.

Međunarodni sajam turizma pod sloganom "Iskoristi trenutak", koji će, kako je najavljeno, u Beogradu okupiti 1.100 izlagača iz oko 50 zemalja, danas će svečano biti otvoren u prisustvu predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića i trajaće do 22. februara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Čačanska Turistička organizacija Međunarodni sajam turizma 37. Međunarodnom sajmu turizma u Be

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana