Tekst objavljen: 24.03.2014 10:51        


CA Leasing Srbija je 2013. godinu završila kao prva lizing kuća u finansiranju lakih i teških komercijalnih vozila, sa 18% tržišnog učešća, dok je neto rezultat porastao za 25% u odnosu na prethodnu godinu.

CA Leasing lider u finansiranju komercijalnih vozila

Ukupno učešće CA Leasing Srbija u novim plasmanima u finansijskom lizingu iznosi blizu 9% što predstavlja povećanje od 18% u odnosu na prethodnu godinu.

Takođe, kompanija je 2013. godinu završila kao najefikasnija među lizing kućama kada se posmatra nova produkcija po zaposlenom. Izvanredne rezultate CA Leasing Srbije potvrđuje i uvećanje portfolia aktivnih klijenata od 25% čime ova kompanija potvrđuje svoju poziciju u posvećenosti klijentima i zadovoljavanju njihovih potreba na profesionalan i inovativan način.

“Želja nam je da i u ovoj godini nastavimo da na najbrži i najefikasniji način odgovorimo na potrebe naših klijenata i da im ponudimo sigurne vidove finansiranja prilagođene upravo njihovim jedinstvenim potrebama,” rekao je Marko Ignjatović Predsednik Izvršnog odbora CA Leasing Srbija.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
CA Leasing Srbija Marko Ignjatović Credit Agricole leasing leasing CA

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana