Tekst objavljen: 19.04.2016 9:03        


Ministarka poljoprivrede i zaštite životne sredine Snežana Bogosavljević Bošković razgovarala je sa poljoprivrednim proizvođačima u Kovačici o svim aktuelnim temama iz oblasti agrara. 

Bošković: Veća podrška investicijama u poljoprivredi

Tribinu o poljoprivredi organizovali su Banatska Asocijacija Poljoprivrednika "Banatski paori", a učestvovao je veliki broj poljoprivrednih proizvođača koji su sa dobili odgovore na pitanja iz raznih oblasti poljoprivrede.

Bogosavljević Bošković je naglasila da su sa poljoprivrednicima ovog kraja imali vrlo konstruktivan i otvoren dijalog i da je poljoprivrednike najviše zanimalo pitanje primene Zakona o poljoprivrednom zemljištu, saopštilo je resorno ministarstvo.

Ministarka je najavila da će poljoprivrednici nakon usvajanja pratećih Pravilnika, moći da kupuju državno poljoprivredno zemljište.

"Namera Ministarstva je da i ove godine snažno podrži investicije u poljoprivredi", rekla je Bogosavljević Bošković i dodala da će tome doprineti i dinarski krediti koju su od skoro po vrlo povoljnim uslovima na raspolaganju poljoprivrednicima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
podrška poljoprivredi ministarstvo poljoprivrede poljoprivreda

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana