Tekst objavljen: 20.01.2017 12:52        


Ponude prilagođene raznovrsnim potrebama i mogućnostima klijenata. Potrošači u Srbiji još uvek vole gotovinu, makar u poređenju sa drugim evropskim gradovima. Kompanija VISA je dala istraživanje o potrošačkim navikama u Srbiji, po tom istraživanju u srbiji se 90% plaćanja obavlja gotovinski u odnosu na Evropu gde je to 20%.

Bogata izbor paketa Addiko tekućih računa

Ipak, raznovrsne potrebe su učinile da bezgotovinsko plaćanje postane sve primamljivije. Addiko banka je zbog toga pripremila široku paletu paketa tekućih računa, prilagođenu i potrebama i platežnim mogućnostima stanovništva naše zemlje.

Tekući račun u osnovnom paketu podrazumeva Visa Electron debitnu karticu i mesečni izvod. Namenjen je klijentima koji žele da kontrolišu svoju potrošnju i ispruže se onoliko koliko novca imaju na računu. Mesečna naknada za održavanje ovakvog računa isnosi 100 dinara. Već naredni, Addiko Start paket, čije održavanje košta samo 270 dinara, pored Visa Electron kartice i mesečnog izvoda, obezbeđuje SMS informacije o promenama na računu i otvaranje trajnih naloga.

Pored toga, omogućava elektronsko bankarstvo, kao i upravljanje novcem preko aplikacija sa mobilnih telefona. Pored prebacivanja, novac može da se konvertuje u drugu valutu, a ponuđene su i druge pogodnosti. Addiko Nova, pored usluga koje sadrži Start, podrazumeva i devizni tekući račun, namenjen obavljanju platnog prometa stranim sredstvima plaćanja, prijemu doznaka u evrima, američkim dolarima, švajcarskim francima, britanskim funtama, kanadskim dolarima, australijskim dolarima, norveškim krunama i švedskim krunama, kao i polaganju deviznih sredstava koja nisu namenjena štednji.

Pored Visa Electron, ovaj paket obezbeđuje i MasterCard debitnu karticu, koja se Koristi za plaćanje na prodajnim mestima na kojima je istaknuta oznaka MasterCard, u zemlji i inostranstvu, rezervaciju hotela, karata za putovanja, rent-a-car, kupovinu u e-shoppovima, podizanje novca na bankomatima i transakcije u kataloškim i telefonskim porudžbinama, kao i transakcije na Internetu.

Održavanje računa u ovom paketu košta 290 dinara. Addiko Supernova ide korak dalje od prethodnog paketa, pa korisnici pored onoga što nudi Nova, dodatno mogu da biraju između Visa Revolving kreditne kartice i MasterCard kartice na rate.

Visa Revolving kreditna kartica omogućava plaćanje robe i usluga i podizanje gotovine u zemlji i u inostranstvu do visine odobrenog kreditnog limita. Korisnik, pritom, sam odlučuje kako izmiruje dug - 5, 10, ili 15% mesečno i na preostali dug plaća kamatu (revolving) ili će izmiriti kompletan dug za prethodni mesec bez kamate (charge).

Kartica se izdaje besplatno, automatski se otplaćuje dug po revolving kartici u prethodnoj banci i nastavlja, bez prekida, korišćenje Addiko Revolving kreditne kartice. World MasterCard kartica na rate omogućava plaćanje robe i usluga na POS uređajima, putem interneta ili podizanje gotovine na bankomatima i šalterima u zemlji i inostranstvu.

Pored toga, omogućava da se transakcije podele na 3, 6, 9 ili 12 fiksnih rata. Nudi i dodatne pogodnosti, kao što je povraćaj novca u visini 1% od svake transakcije plaćanja robe i usluga u zemlji, kao i besplatno putno osiguranje Wiener Städtische.

Održavanje računa mesečno košta 350 dinara. Addiko Galaxy se od prethodnog paketa razlikuje po tome što nudi rentnu štednju sa povoljnom kamatnom stopom i umesto gore pomenute opcije izbora kreditnih kartica, Visa Gold kreditnu karticu, kao i Addiko Cosmos kursnu listu i popuste za kupovinu roba i usluga u zemlji.

Visa Gold kartica Addiko banke prihvaćena je u celom svetu, na više od 24 miliona lokacija, garantuje hotelske rezervacije, koristi se bez kamate u slučaju izmirivanja celokupnog duga, omogućava popuste u zemlji i inostranstvu (hoteli, rent-a-car Avis i Hertz, restorani, moda i slično). UNIQA besplatno putno osiguranje, uključujući osiguranje od krađe kartica i krađe podataka sa platne kartice.

Usluge Međunarodnog VISA centra i Međunarodne VISA službe za medicinsku i pravnu pomoć tokom boravka u inostranstvu (obezbeđuje prijavu izgubljene ili ukradene kartice, hitnu zamenu kartice i hitnu isplatu gotovine u slučaju gubitka ili krađe kartice, pravnu i medicinsku pomoć, a operateri VISA centra su na raspolaganju 24h dnevno, 365 dana u godini).

Opremljena je CHIP tehnologijom, koja nudi visok nivo zaštite informacija i mogućnost zloupotreba svodi na minimum. Limiti potrošnje po ovoj kartici, koje banka odobrava, su vrlo visoki. Addiko COSMOS kursna lista podrazumeva posebnu, Visa Black Electron debitnu karticu sa kojim se mogu obavljati menjačke poslove po posebnoj kursnoj listi. Ovo posebno pravo fizička lica mogu da ostvare na svim šalterima ekspozitura i filijala Addiko Banke.

Potrebno je da samo da pokažu Visa Black karticu. Održavanje ovog računa mesečno se plaća 400 dinara. Addiko Cosmos nudi mogućnost klijentima da kod sebe istovremeno imaju i Visa Revolving kreditnu karticu i MasterCard karticu na rate.

U odnosu na Galaxy paket, razlikuje se samo po tome što su troškovi obrade gotovinskog kredita umanjeni za 50 procenata. Održavanje ovog računa mesečno košta 490 dinara. Za više informacija, zainteresovani mogu da pozovu Addiko kontakt centar na 0800 303 303 (besplatan poziv sa svih mreža), svakog radnog dana od 08-19h i subotom od 09-14h i da zakažu sastanak.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
tekući računi Addiko banka Revolving kreditne kartice Visa Gold kartica

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana