Tekst objavljen: 29.10.2013 17:45        


Biro rada u Varšavi u ponudu nezaposlenima na svojoj oglasnoj tabli i sajtu uvrstio je i radno mesto plesaciče i pratilje u jednom erotskom klubu.

Biro rada u Varšavi nudi posao u erotskom klubu

Vlasniku neimenovanog noćnog kluba nisu potrebne početnice, pošto traži tri godine prakse, ma šta to značilo, bavljenje gimnastikom i znanje engleskog jezika.

Za oko 400 evra osnovne mesečne plate očekuje se da plešu oko šipke, budu pratnja gostima kluba i kako je navedeno promovišu usluge poslodavca.

Činovnici biroa koji su prihvatili oglas brane se da nisu učinili ništa nezakonito, a budući da erotski klub ima dozvolu za rad i da njegov vlasnik legalno posluje, nisu prema zakonima ni smeli da odbiju oglas za posao.

Sam vlasnik kluba priznao je da u stvari ni ne traži stanovnice Varšave s razgibanim telom za ples i animiranje mušterija kluba, pošto već ima "lepotice noći" iz inostranstva.

Na davanje oglasa naterali su ga propisi - ako želi da sve bude legalno, uslov da primi strankinju animir damu jeste da nijedna Poljakinja ne bude zainteresovana za taj posao a takvu potvrdu može mu dati samo Biro rada.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Poljska biro za nezaposlene nezaposleni posao karijera oglasi za posao konkurs za posao

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana