Tekst objavljen: 23.02.2017 15:00        


Udruženje turističkih vodiča Srbije je, uoči sutrašnjeg početka Sajma turizma u Beogradu, predstavilo program besplatnog turističkog razgledanja prestonice za vreme trajanja sajma s ciljem promocije rada Udruženja i licenciranih turističkih vodiča. 

Besplatni obilasci Beograda tokom trajanja sajma

U petak, 24. februara, biće organizovano razgledanje grada tramvajem kod Gospodarske mehane u 12:00 i 14:00 časova, dok će u 16:00 časova biti organizovano razgledanje parka Manjež kod fontane Slap, u ulici Kralja Milana, navodi se u saopštenju Turističke organizacije Beograda (TOB).

Za subotu je planirano razgledanje Starog dvora u 10:45 i 12:00 časova, razgledanje Vračarskog platoa u 11:00 časova, a razgledanje Starog Zemuna i Tašmajdana u 15:00 časova.

U nedelju će za posetioce od 10 sati ujutru biti organizovan obilazak Knez Mihajlove ulice, u 11 sati obilazak Novog groblja, u 12 sati tura "Deset stilova arhitekture Beograda" uz planirani polazak od konaka "Kneginje Ljubice", a u 15 sati razgledanje ambijentalne celine Savamala.

U nedelju od 12:30 do 13:30 u hali 4 Beogradskog sajma će članovi UTVS-a "Pričati zaboravljene priče o mestima, ljudima i događajima u Beogradu i Srbiji".

Prijavljivanje učesnika za navedene pešačke ture nije potrebno, a prijava za posete Starom dvoru se vrši u Turističkom informativnom centru TOB-a.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
razgledanje Beograda sajam turizma Međunarodni sajam turizma

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana