Tekst objavljen: 16.12.2020 13:55        


Važna pogodnost za putnike srpske nacionalne avio-kompanije

Besplatna promena datuma putovanja na letovima Air Srbije važi i u 2021. godini

Usled promenljive epidemiološke situacije i posledičnih ograničenja u putovanjima, Er Srbija je odlučila da produži akciju besplatne promene datuma putovanja, pa je ova pogodnost dostupna svima koji kupe avio-karte do 31. marta 2021. godine. Promotivna akcija se odnosi na sve destinacije u mreži nacionalnog avio-prevoznika, osim Njujorka, i važi za putovanja do 30. juna 2021. godine.

„Stavljajući potrebe naših putnika na prvo mesto, odlučili smo da im produžetkom akcije olakšamo putovanja i u narednom periodu. Imajuću u vidu da aktuelne okolnosti u celom svetu sve više ograničavaju mogućnosti putovanja, uvereni smo da će putnici uz ovu pogodnost imati daleko veću fleksibilnost, a samim tim će moći lakše i rasterećenije da rezervišu letove“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Putnici mogu da zamene datum leta, bez naplate penala, neograničen broj puta i u bilo kom trenutku, a najkasnije dan pre planiranog putovanja. Ukoliko prvobitno plaćena tarifa nije raspoloživa za novoizabrani datum, moguće je izvršiti doplatu do cene sledeće dostupne tarife.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Air Serbia er srbija promena datuma leta besplatna promena datuma aviosaobraćaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana