Tekst objavljen: 31.01.2016 13:00        


Turistička organizacija Beograda (TOB) predstaviće turističku ponudu glavnog grada na sajmu turizma EMITT 2016 u Istanbulu, koji će biti održan od 28. do 31. januara ove godine, najavljeno je iz te organizacije.

Beograd na sajmu EMITT 2016 u Turskoj

TOB će poseticima sajma, kako je najavljeno, predstaviti mogućnosti za dolazak i boravak u Beogradu za turiste te zemlje, najpoznatije atrakcije, urbanu i kulturnu ponudu grada, događaje, gastronomiju, kao i turističke programe koji će im biti na raspolaganju u ovoj turističkoj sezoni.

Na sajmu će biti predstavljena i nova brošura na turskom jeziku pod nazivom "96 sati u Beogradu.
U prvih 11 meseci prošle godine 50.269 turskih turista je posetilo Beograd, što je sa povećanjem od 44 odsto ubedljivo prvo mesto na listi najbrojnijih gostiju u našem gradu.

U poslednjih pet godina oko 140.000 Turaka je posetilo Beograd što pokazuje da je tržište Turske jedno od najznačajnijih i najbrže rastućih.

Velikom interesovanju turskih turista za Beograd doprinose direktni letovi kako njihovih tako i naše Nacionalne avio kompanije, vizni režim, kao i sličnosti naših kultura, istorije i tradicije.

TOB će na sajmu EMITT 2016 nastupiti sa turističkim organizacijama Srbije, Republike Srpske, Novog Pazara, agencijama Eurojet, Big Blue, Kontiki, Glob Metropoliten Tours, Omnitours, hotelima BG City Hotel, Zira, Radišon Blu, Crowne Plaza, Crystal, Hyatt Regency, Falkensteiner, Prag, Majdan i Grand Casino Beograd.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
turistička organizacija beograd turistička organizacija turska sajam turizma

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana