Tekst objavljen: 04.10.2019 11:55        


Banka "Kredi agrikol" (Credit Agricole) je u "Pupinovoj palati" u Novom Sadu otvorila moderno opremljena filijalu, po novom poslovnom konceptu neprekidne dostupnosti bankarskih usluga klijentima 24 sata, sedam dana nedeljno.

Banka Credit Agricole otvorila savremenu filijalu u Novom Sadu

"Kredi agrikol" je na osnovu iskustva iz sveta, i u Srbiji je počela da primenjuje tu novu organizaciju na osnovu savremenih tehničkih rešenja, prilagođenu svakodnevnim potrebama klijenata.

U filijali je "eCorner" sa svim digitalnim uslugama banke i informacijama, a u filijali "Zona 24" s bankomatom na kojoj su non-stop, 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji, mogući uplata i isplata dinara, i isplata evra, rekao je rukovodilac nove filijale David Cvijović.

Generalni direktor Kredi agrikol banke za Evropu Fransoa-Eduar Drion je rekao da je ta banka ponosna što nastavlja da investira u Srbiji, pogotovo u Novom Sadu gde je njeno sedište za poslovanje u Srbiji.

On je istakao da je za banku važno da ima moderno opremljene filijale, ali da je najvažniji tim zaposlenih.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

"Glavna vrednost Kredi agrikol banke je da svakodnevno radimo u interesu klijenta i zajednice u kojoj poslujemo", rekao je Drion.

Klijenti će svoje bankarske savetnike iz filijale u Ulici Narodnih heroja 1 u Novom Sadu moći da kontaktiraju preko nsadmpupina@creditagricole.rs

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Srbija banke credit agricole

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana