Tekst objavljen: 26.10.2024 12:00        


Austrija iz prodaje povlači 28 miliona plastičnih boca od pola litra

Austrija povlači 28 miliona boca Koka-kole iz prodaje, pronađena materija štetna po zdravlje


Kompanija Koka-kola saopštila je da povlači 28 miliona plastičnih boca od pola litra iz prodavnica u Austriji zbog rizika da mogu sadržati male komade metala usled tehničke greške u proizvodnji.

Iz kompanije je saopšteno da je reč o ''meri predostožnosti'' i da blisko sarađuje sa austrijskim vlastima, kao i da je reč isključivo o bocama od pola litra, i to onima na kojima je označeno da ih je najbolje upotrebiti između 4. februara i 12. aprila 2025. godine.

''Povlačenje ne utiče na sve duge veličine pakovanja ili druge brendove. Potrošači mogu da vrate takav proizvod austrijskim maloprodajnim objektima uz refundaciju kupovne cene, čak i bez predočavanja računa'', navodi se u saopštenju.


Dodaje se da nisu sve boce u kojima se potencijalno nalaze komadići metala prodate i da je moguće da su i dalje u skladištima kompanije ili maloprodajnim magacinima. Kako prenosi Dojče vele, reč je o najvećem povlačenju Koka-kole u Austriji u poslednjih najmanje 25 godina.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
boca od pola litre koka kola Austrija povlačenje prozivoda

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana
gates of olympus game starlight princess putaran mahjong ways pragmatic play inovatif lucky neko si kucing keberuntungan situs server kamboja akun vvip muraibet sweet bonanza candyland game deposit qris keberagaman tema game online rahasia sukses zeus apk gacor zeus racikan pola olympus game scatter kamboja pola racikan admin pusat akun pro platinum game mega maxwin situs akun gacor link maxwin game online game ewallet resmi game rtp super tinggi game hoki terbaru game mahjong ways game online gacor strategi mahjong ways trik sweet bonanza