Tekst objavljen: 09.06.2015 16:11        


Kompanija Aseko SEE, regionalni lider i jedna od vodećih IT kompanija u Evropi, organizuje u julu i avgustu organizuje program prakse "Aseko summer 2015 Internship" program za studente završnih godina fakulteta informatičkog i elektrotehničkog usmerenja iz Kragujevca i Beograda.

Aseko SEE organizuje praksu za studente

Praksa će biti organizovana u Beogradu i Kragujevcu, u julskom terminu od 7. jula do 1. avgusta, i u avgustovskom terminu od 4. do 29. avgusta.

U saopštenju kompanije se podseća da ovaj program organizuju šesti put zaredom, pružajući šansu mladima da naprave svoj prvi veliki korak ka uspešnoj karijeri u IT industriji i da steknu i usavrše znanja i veštine u ovoj oblasti.

Studenti koji žele da iskoriste ovu mogućnost, upoznaju se sa radom u jednoj renomiranoj IT kompaniji i steknu dragoceno iskustvo, treba da pošalju svoj CV do 20. juna na adresu praksa@ašeco-see.rs, uz naznaku odgovarajućeg termina (juli/avgust) i mesta održavanja prakse (Kragujevac/Beograd), a broj mesta je ograničen.

"Veoma smo zadovoljni što i ove godine imamo mogućnost da organizujemo popularne programe letnjih praksi u našoj kompaniji i ovom prilikom pozivamo studente završnih godina da se što pre prijave i na najbolji mogući način iskoriste predstojeće leto kroz rad sa vrhunskim stručnjacima i najnovijim tehnologijama", izjavila je menadžer za ljudske resurse Aseko SEE, Sladjana Milenković.

Ona je dodala da će svi prijavljeni studenti i diplomci imati mogućnost da budu deo projekta "Ašeco Journey", koji je koncipiran tako da u jednom danu obilaskom različitih sektora u kompaniji približi rad u IT industriji.
Prošle godine čak 10 učesnika programa prakse zaposleno je u kompaniji Aseko SEE.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
praksa it sektor aseko see praksa za studente

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana