Tekst objavljen: 10.05.2020 9:00        


Agencija za privredne registre (APR) najavila je da će od ponedeljka 11. maja ponovo otvoriti šaltere za rad sa strankama

APR otvara šaltere u ponedeljak

Sedište Agencije u Beogradu i organizacionim jedinicama radiće od devet ujutru do 15 časova.

U šalter-sali i ostalim poslovnim prostorijama APR-a, u kojima građani dolaze u neposredan kontakt sa zaposlenima, biće primenjene sve preventivne mere koje su donete radi sprečavanja širenja koronavirusa, uz obezbeđivanje uslova za nesmetano obavlјanje poslova iz nadležnosti agencije, uz poštovanje mera bezbednosti i zdravlјa na radu, navedeno je u saopštenju.

Osim šaltera, na kojima korisnici lično mogu predati zahteve i preuzeti rešenja i ostala akta agencije, biće otvoreni i šalteri pošte, koji su i ranije radili u prostorijama APR-a.

Takođe, od ponedelјka će raditi i arhiva APR-a, gde se izdaju potvrde, kopije dokumenata i prepisi rešenja, kao i info-pult, na kojem se pružaju informacije korisnicima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Pravna pomoć će nastaviti da se pruža elektronskim putem, kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve u prostorijama APR-a, a pitanja se mogu upućivati mejlom, na adrese koje su objavlјene na stranici Kontakti.

Broj prisutnih stranaka u šalter-sali APR-a biće ograničen, tako što će kretanje korisnika biti organizovano u skladu sa preventivnim merama, uz obavezno poštovanje fizičke distance.

Osim ličnim putem, registracione prijave, zahtevi i dokumentacija, u papirnoj formi, mogu se i dalјe slati putem pošte na adresu APR-a u Beogradu, ili na adresu najbliže organizacione jedinice agencije.

Sve ostale informacije i uputstva, o procedurama i dokumentaciji potrebnoj za registraciju, objavlјene su na stranici Registri.

Za sva pitanja, korisnicima su na raspolaganju Info-centar (telefon: 011 20 23 350, info@apr.gov.rs ) i Servis desk (telefon: 011 20 20 293, sd@apr.gov.rs ), za tehnička pitanja u vezi s korišćenjem e-servisa i rada aplikacija u IT sistemu APR-a.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
agencija za privredne registre apr otvaranje šaltera ponedeljak

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana