Tekst objavljen: 24.03.2020 9:35        


U postu na svojoj web stranici za programere Apple je potvrdio dolazak App Store prodavnice za 20 novih zemalja među kojima je i Srbija

App store stiže u Srbiju početkom aprila

U postu se navodi:

- Danas vam App Store pruža mogućnost povezivanja s korisnicima u 155 zemalja ili regija. Zadovoljstvo nam je što možemo da najavimo da će se App Store još proširiti ove godine podrškom za 20 novih zemalja, omogućujući vam da povećate svoj uticaj i povećate posao na novim tržištima, prenosi portal 9to5Mac.

Evo šta Apple navodi da programeri moraju da urade pre 10. aprila:

- Da biste dozvolili da se vaša aplikacija pojavljuje u ovim novim državama, vlasnik članskog naloga prvo mora da prihvati ažurirani Ugovor o licenci za program (Program License Agreement) tako što će se prijaviti na svoj nalog na web lokaciji Apple Developer. Ako imate ugovor o plaćenim aplikacijama (Paid Applications Agreement), vlasnik računa takođe će morati da prihvati ovaj ažurirani ugovor u App Store Connect-u. Zatim možete da potvrdite potvrdni okvir "Nove zemlje ili regioni" u odeljku "Cene i dostupnost" na stranici sa informacijama o aplikaciji da biste automatski učinili vašu aplikaciju dostupnom u svim novim zemljama - piše.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Među novim zemljama na čije tržište dolazi App Store, osim Srbije su i Bosna i Hercegovina i Crna Gora.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
App Store Srbija apple april

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana