Tekst objavljen: 07.07.2023 14:05        


Ova usluga, koja zahteva Instagram nalog za pristup, uključuje jedan zanimljiv uslov

Ako obrišete Threads, izgubićete i svoj Instagram nalog


Vlasnik kompanije Meta Mark Zakerberg, u čijem su vlasništvu Facebook i Instagram, pokrenuo je aplikaciju Threads koja bi trebalo da bude glavni konkurent Twitteru.

"Dobrodošli u Threads", napisao je Zakerberg u svojoj prvoj objavi na aplikaciji, zajedno sa emotikonom vatre.

Threads je privukao veliki broj korisnika - 10 miliona prijava za samo sedam sati, kako je saopštio Mark Zakerberg.

Međutim, ova usluga, koja zahteva Instagram nalog za pristup, uključuje jedan zanimljiv uslov: brisanje Threads profila automatski rezultira brisanjem povezanog Instagram naloga.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


U dodatnom dokumentu o privatnosti, Meta objašnjava:"Threads profil možete deaktivirati u bilo kom trenutku, ali se može obrisati samo brisanjem vašeg Instagram naloga". Prema kompaniji, razlog za ovu praksu je taj što je Threads profil deo Instagram naloga korisnika. Mnogi korisnici su bili iznenađeni kada su ovo otkrili.

Instagram, popularna platforma za deljenje fotografija sa više od 2 milijarde korisnika, pokrenula je Threads za korisnike u preko 100 zemalja. Ova aplikacija se brzo pokazala kao najpoželjnija alternativa za Twitter do sada.

Mnogi velike brendovi, uključujući Netflix, Amazon, NFL i Pepsi, podržali su Threads registracijom na aplikaciju. Međutim, nekoliko velikih imena, kao što su Google, Apple, Goldman Sachs, Morgan Stanley i Disney, ostali su misteriozno odsutni, bar do trenutka objavljivanja ovog teksta.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Mark Zuckerberg meta tviter društvene mreže instagram threads

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana