Tekst objavljen: 12.09.2016 16:00        


Akcija podele vaučera građanima za odmor u Srbiji je u potpunosti uspela i zaključno sa petkom podeljeno je svih 46.000 vaučera, koliko je predviđeno budžetom za ovu godinu, rekao je Tanjugu potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Akcija podele vaučera uspešno završena, nastavak 2017.

Ljajić je dodao da će, s obzirom na veliko interesovanje građana i ugostitelja iz cele zemlje, akcija podele vaučera za korišćenje odmora u Srbiji, biti realizovana i naredne godine.

Prema ministrovim rečima, najtraženije destinacije za odmor uz vaučer su Prolom banja, Zlatibor i Banja Koviljača, a slede Lukovska banja, Sokobanja, Vrnjačka banja, Gornja Trepča i Sijarinska banja.

"Kada su u pitanju gradovi iz kojih je najviše ljudi pokazalo interesovanje za vaučere, tu je na prvom mestu Beograd, a slede Novi Sad, Pančevo, Niš i Kragujevac", rekao je Ljajić.

On je naveo i da su po kategorijama stanovništva, najzainteresovaniji bili penzioneri, koji čine 56 odsto od svih građana koji su se prijavili za vaučere, a slede zaposleni sa 34 odsto i lica sa evidencije NSZ sa oko devet odsto.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
podela vaučera domaći turizam vaučeri

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana