Tekst objavljen: 20.03.2021 9:00        


I do dva puta dnevno do francuske prestonice

Air Srbija povećava broj letova do Pariza

U periodu od 30. aprila do 26. septembra, uvođenjem dva dodatna leta petkom i nedeljom, Air Srbija će između Beograda i Pariza saobraćati devet puta nedeljno. Uz planirano pojačanje frekvencije, petkom i nedeljom će se između srpske i francuske prestonice leteti dva puta dnevno.

Od 23. oktobra prošle godine do danas, Air Srbija je jedini avio-prevoznik koji saobraća iz Beograda do najvećeg pariskog aerodroma Šarl De Gol.

„Raduje nas što smo u prilici da našim putnicima ponudimo veći broj letova do Pariza, pružajući im na taj način veći izbor i čineći njihovo putovanje komfornijim. Potvrdili smo poziciju vodećeg avio-prevoznika na liniji između Beograda i najvećeg pariskog aerodroma, zahvaljujući kojoj omogućavamo i odličnu povezanost sa celim regionom,“ izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Od obnove letova ka Parizu, 31. maja 2020. godine do danas, linija ka popularnom “gradu svetlosti” predstavlja jednu od najboljih ruta nacionalnog avio-prevoznika na kojoj je, krajem avgusta prošle godine, leteo i do 14 puta nedeljno.

U periodu od 31. maja 2020. do 27. marta 2021. godine, Er Srbija će dostići ukupno 632 leta obavljena između glavnih gradova Srbije i Francuske, što predstavlja ukupno 909.530 kilometara koje će preleteti avioni Air Srbije.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
letovi za pariz let beograd pariz air srbija er srbija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana