Zvanični kurs Evra za dan 04.12.20. :: 117.5802 rsd
Tekst objavljen: 17.08.2020 14:55        


Air Srbija će od srede, 19. avgusta, letom na relaciji Beograd – Tivat ponovo uspostaviti vezu sa crnogorskim primorjem

Air Srbija obnavlja letove za Crnu Goru

Nacionalna avio-kompanija će realizovati i prvi let iz srpske prestonice ka Podgorici istog dana. U planu je da se do kraja letnje sezone obavi najviše 296 letova na linijama do Crne Gore.

„Veoma sam zadovoljan što su se stekli uslovi za ponovno uspostavljanje avio-saobraćaja do Tivta i Podgorice. Planirano je da naši putnici do kraja letnje sezone imaju na raspolaganju gotovo 60.000 sedišta na linijama između Srbije i Crne Gore“, izjavio je Dankan Nejsmit, generalni direktor Air Srbije. On je dodao da će Air Srbija nastaviti da pažljivo prati razvoj situacije i da će saobraćaj sa Crnom Gorom kontinuirano prilagođavati eventualnim promenama u ograničenjima putovanja i tražnji.

Prema trenutnom redu letenja, planirano je da Air Srbija ka Podgorici saobraća do 15 puta nedeljno. Na liniji do Tivta, planirano je da nacionalni avio-prevoznik leti do 16 puta nedeljno.

Air Srbija će od 21. avgusta ponovo uspostaviti i letove između Niša i Tivta. Letovi će se obavljati dva puta nedeljno, petkom i nedeljom, do 20. septembra.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
letovi za crnu goru beograd tivat air srbija Air Serbia er srbija Crna Gora aviosaobraćaj region obnavljanje letova

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana