Tekst objavljen: 20.03.2016 11:31        


Naionalna avio-kompanija Air Serbia će uvesti tri leta nedeljno za Ohrid u junu 2016. godine, čime će značajno povećati nedeljnu frekventnost letova u okviru svoje regionalne mreže, saopštio je danas domaći avio-prevoznik.  

Air Serbia od juna leti za Ohrid

Direktni letovi za Ohrid, popularnu destinaciju u Makedoniji na obalama Ohridskog jezera, biće ponedeljkom, sredom i petkom, turboelisnim avionom ATR sa 66 sedišta.

Vreme poletanja iz Beograda za Ohrid ponedeljkom i petkom je u 12,35 časova, a dolazak na odredište u 14,05h, dok je povratak iz Ohrida istim danima u 14,35 časova, a sletanje u Beograd u 16,00h.

"Uvođenje direktnih letova ka Ohridu predstavlja veoma značajan događaj za razvoj naše regionalne mreže, kojim ćemo turistima pružiti brz i pogodan pristup jednoj od najlepših destinacija u Makedoniji", izjavio je Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia-e.

Air Serbia će takođe povećati broj letova ka Dubrovniku, koje će obavljati svakodnevno, kao i frekventnost letova za Pulu, uvođenjem petog nedeljnog leta, kako bi turistima omogućila veći izbor za putovanja ka ovim gradovima na hrvatskoj obali tokom letnjih meseci.

Pored toga, biće povećan i broj letova ka Tiwtu, uvođenjem dva dodatna leta nedeljno, dostižući maksimum od 30 povratnih letova nedeljno u letnjoj sezoni.

Na taj način će biti ponuđeno dodatnih 1.048 sedišta nedeljno na letovima ka Beogradu i iz njega.
Kondić ističe da će produbljivanje regionalne mreže povećanim brojem nedeljnih letova ka tri popularna grada, Air Serbia-i omogućiti da zadovolji sezonsku tražnju za putovanjima i da nastavi da razvija fleksibilnost, izbor i pogodnost regionalne ponude kompanije.

"Air Serbia se trenutno nalazi u veoma uzbudljivoj fazi rasta, a u tesnoj saradnji sa našim partnerima u sektoru turizma ćemo obezbediti da naši novi letovi zaista u punoj meri zažive", dodao je.

Prema njegovim rečima, ovakav rast omogućava i nedavni ugovor o lizingu aviona zaključen sa avio-kompanijom Adria Airways, koji je omogućio da Air Serbia rasporedi letelice ATR, tako da se one uključe u druge obećavajuće saobraćajne tokove u regionu.

Air Serbia namerava da u junu 2016. godine uvede brojne letove, uključujući i let za Njujork, svoj prvi transatlantski let za Sjedinjene Države od 1992. godine, kao i letove za Hamburg, Kijev i Ohrid, navodi se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
direktni letovi za usa letovi Air Serbia letovi za ohajo

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana