Tekst objavljen: 05.02.2016 16:27        


Air Serbia, srpska nacionalna aviokompanija, objavila je ovonedeljnu ponudu "Super subota" za sve goste koji dođu u poslovnice ove aviokompanije u Beogradu i Nišu, saopšteno je iz ove kompanije. 

Air Serbia nudi pogodnosti građanima Beograda i Niša

Svi koji posete sutra poslovnice Air Serbia-e u Beogradu i Nišu, imaće priliku da nabave povratne karte po promotivnim cenama između Beograda i Diseldorfa po ceni počev od 139 evra i Istanbula od 100 evra.

Karte po ovim promotivnim cenama biće na raspolaganju samo u subotu, 6. februara 2016, i važiće za putovanja od 8. februara do 30. septembra 2016. godine (osim u periodu: iz Beograda od 27. do 30. marta, od 29. aprila do 1. maja, od 16. jula do 11. septembra; za Beograd od 23. do 26. marta, od 4. do 8. maja, od 25. juna do 6. avgusta).

Inače, poslovnice Air Serbia se u Beogradu nalazi u Bulevaru Kralja Aleksandra br. 17 i ona radi od 9 do 17 časova, a u Nišu u Ulici Vožda Karađorđa br. 19, sa radnim vremenom od 9 do 14 časova.

*Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust za decu neće se primenjivati. Za bebe se plaća 10 odsto od cene karte bez taksi. Promotivna ponuda važi za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju ili najmanje trodnevni boravak.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Air Serbia srećna subota avio karte popust na avio karte

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana