Tekst objavljen: 20.01.2016 13:16        


Srpska nacionalna avio kompanija "Air Serbia" saopštila je danas da je proširila domet svoje mreže dodajući Hong Kong i Johanesburg na listu destinacija obuhvaćenih kod-šer sporazumom sa Etihad Airways, koga sada čine ukupno 24 destinacije. 

Air Serbia: Letovi za Hong Kong i Jonanesburg

Kako je navedeno, po tom sporazumu, Air Serbia će dodeliti svoj "JU" kod svakodnevnim letovima koje obavlja Etihad Airways između ta dva grada i Abu Dabija, gde se putnici mogu pogodno povezati na letove Air Serbia-e za i iz Beograda.

Tim povodom, generalni direktor Air Serbia-e Dane Kondić izrazio je zadovoljstvo zbog proširienja kod-šer sporazuma sa Etihad Airways-om za Hong Kong i Johanesburg.

"To su dva veoma važna grada u Africi i Aziji i proširenjem našeg kod šer sporazuma našim gostima omogućavamo da dođu do tih gradova na jednostavan način sa samo jednim presedanjem u Abu Dabiju", izjavio je Kondić, piše u saopštenju.

Kako je dodao, proširenjem kod-šer sporazuma Air Serbia razvija bilateralne odnose u oblastima trgovinske razmene i turizma što doprinosi razvoju srpske privrede.

"Povećanje dometa i dubine naše naše mreže, čime putnicima pružamo veći izbor i pogodnosti, ključni je deo naše strategije da učvrstimo poziciju vodeće avio-kompanije u regionu", naglasio je Kondić.

U saopštenju se navodi da Air Serbia i Etihad Airways zajedno obavljaju dva leta dnevno između Beograda i Abu Dabija, čime se obezbeđuje da gosti na kod-šer letovima uživaju u pogodnostima kratkog vremena čekanja prilikom presedanja u Abu Dabiju.

Kako se dodaje, putovanja na novim kod-šer letovima se već mogu rezervisati za putovanja počev od prvog februara ove godine posetom bilo kojoj od poslovnica Air Serbia-e, putem turističkih agenata ili putem sajta airserbia.com.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
novi letovi Etihad Airways Air Serbia letovi avio karte destinacije

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana