Tekst objavljen: 28.11.2016 15:05        


U Novom Sadu je po prvi put održan Sajam penzionera, uz učešće visokih zvaničnika AP Vojvodine, Grada Novog Sada i Vlade Srbije. AIK Banka je, sa svojom paletom proizvoda namenjenoj najstarijim sugrađanima, i ovog puta bila na usluzi za savete svim zainteresovanim posetiocima štanda na Novosadskom sajmu.

AIK Banke na Sajmu penzionera u Novom Sadu

AIK Banka posebnu pažnju poklanja penzionerima, kao važnoj kategoriji klijenata, i nastoji da stvori ambijent u kome će ovi klijenti imati celokupnu uslugu na jednom mestu po odličnim uslovima. Zaposleni AIK Banke ugostili su na štandu veliki broj sugrađana, koji su imali konkretna pitanja u vezi sa štednjom, kreditima, primanjem penzije unapred i ostalim proizvodima Banke.

AIK Banka, prepoznata po sloganu “Domaća i jaka”, još jednom je potvrdila da je sigurno mesto za kompletnu ponudu i kvalitetnu uslugu svim klijentima.

AIK Banka promoviše specijalnu ponudu dinarskog kredita za penzionere sa nominalnom kamatnom stopom od 13.5% godišnje, EKS od 15,19%godišnje, sa uključenim životnim osiguranjem, gde trošak osiguranja snosi Banka za celi period otplate kredita.

Tu je i dobro poznata isplata penzija unapred, što podrazumeva da se sredstva puštaju na račun korisnika do 7 dana pre uplate penzije ili dela penzije od strane PIO fonda. AIK Banka je pouzdana, stabilna, domaća i jaka finansijska institucija koja je posvećena pružanju bankarskih usluga visokog kvaliteta svojim klijentima, kreirajući trendove inovativnosti u savremenom bankarstvu.

Jedina je domaća banka sa 100% privatnim kapitalom bez učešća državnog kapitala. AIK Banka je, zahvaljujući velikom portfoliju štednje kao i liderstvu po adekvatnosti kapitala bankarskog sistema Srbije, prepoznata kao pouzdan partner velikom broju građana i privrednika.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
sajam penzionera dinarski kredit za penzionere aik banka novi sad

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana