Tekst objavljen: 03.05.2017 11:02        


Kao jedan od lidera u inovativnim i modernim bankarskim servisima, AIK Banka je pustila u rad svoju online ekspozituru. Svi postojeći ili potencijalni klijenti mogu putem online chat-a ili video poziva da dobiju sve potrebne informacije o radu AIK Banke, kao i o novim i postojećim proizvodima i uslugama.

AIK Banka pustila u rad online ekspozituru

Servis se jednostavno inicira sa portala banke www.aikbanka.rs, biranjem Online Chat funkcije. Nakon popunjavanja neophodnog skupa podataka, klijenti započinju prepisku sa službenicima Banke, a ukoliko žele, mogu inicirati video poziv iz svog doma, kako bi u razgovoru dobiti sve neophodne informacije ili pomoć. Funkcija radi na računarima sa svim pretraživačima, kao i na većini mobilnih uređaja (u zavisnosti od uređaja).

Pored toga, AIK Banka pustila je u rad i servis zakazivanja termina sastanaka sa savetnicima i službenicima u ekspoziturama AIK Banke. Uz ovaj servis neće više biti potrebe za iscrpljujućim čekanjima u redovima, kako biste dobili potrebne informacije ili podneli određeni zahtev. Na jednostavan način, putem sajta www.aikbanka.rs, odaberite opciju Kontakt centar, Zakažite sastanak, a zatim odaberite najbližu filijalu/ekspozituru i željeni termin sastanka. U slučaju da je željeni termin zauzet, dobićete predlog alternativnog termina, kako bi na brz i jednostavan način obavili neophodan posao.

Novina koju je na naše tržište uvela AIK Banka jeste KešKlik, usluga koja podrazmeva prenos novčanih sredstava između dva fizička lica korišćenjem SMS koda. Iniciranjem opcije KešKlik iz e/mBank aplikacije od strane klijenta AIK Banke, primalac sredstava dobija SMS poruku sa PIN kodom. Unosom koda na bilo kom bankomatu AIK Banke u narednih 72h primalac može podići novac bez upotrebe kartice.

Vaše vreme je za nas najdragocenije – AIK Banka.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
chat aik banka banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana