Tekst objavljen: 08.12.2017 11:59        


Na osnovu odluke stručnog žirija, AIK Banka dobitnik je ovogodišnje nagrade Beogradski Pobednik za ostvarene rezultate u privređivanju, koju Privredna komora Beograda dodeljuje duže od 30 godina.

AIK Banka nagrađena za rezultate u privređivanju

Ova odluka doneta je na osnovu detaljne analize koja je potvrdila da AIK Banka već dugi niz godina kontinuirano ostvaruje izuzetno pozitivne poslovne rezultate, zahvaljujući stalnim investicijama i inovacijama, poštujući pri svakom koraku visok stepen profesionalnosti i etičnosti, uvažavajući svoje poslovne partnere, klijente i potrošače, pokazujući ekološku svest i brigu o zaštiti životne sredine, kao i vodeći računa o širim društvenim interesima.

„Izuzetno sam ponosna na tim AIK Banke i velike uspehe koje smo postigli zajedničkim snagama, i verujem da ova nagrada za svakog od nas ponaosob predstavlja potvrdu da je primena naše poslovne strategije urodila plodom. Nastojaćemo da i u budućnosti opravdamo ovo laskavo priznanje i iskoristimo naš potencijal kako bismo stvorili prostor za nove, još veće pobede“, istakla je Jelena Galić, predsednik Izvršnog odbora AIK Banke.

Kao domaća banka sa jakom kapitalnom bazom, AIK Banka u fokus svog poslovanja stavlja efikasnost, što predstavlja osnovnu prednost u odnosu na konkurenciju.

Uz efikasno internet i mobilno bankarstvo, po kojem je jedan od lidera na tržištu, AIK Banka je prepoznata i kao pouzdan partner velikom broju građana i privrednika, zauzimajući jednu od vodećih pozicija po broju klijenata, a pored toga je i lider po adekvatnosti kapitala bankarskog sistema Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
privreda dodela nagrada aik banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana