Tekst objavljen: 06.12.2017 13:20        


Osvajanjem prestižnog međunarodnog sertifikata'Prijatelj klijenata', Addiko Bank a.d. Beograd je potvrdila svoj visoko kvalitetan standard poslovanja i odnosa prema klijentima, zaposlenima i poslovnim partnerima.

Addiko Bank dobila sertifikat "Prijatelj klijenata"

Na osnovu sprovedenog kvalitativnog istraživanja i analize aktivnosti na tržištu Republike Srbije tokom proteklih godinu dana, ukupnom ocenom 4,26 od mogućih 5,0, Addiko Bank a.d. Beograd zaslužila je prestižno priznanje ICERTIAS – 'Prijatelj klijenata'.

U fokusu istraživanja u prvom redu bio je odnos banke u proteklih 12 meseci prema klijentima, kvalitet korisničke podrške, kvalitet odnosa prema zaposlenima i poslovnim partnerima, ocena inovativnosti u poslovanju, finansijska stabilnost, konkurentnost, kvalitet odnosa s medijima, kvalitet komunikacije s klijentima i javnosti, dostupnost, intuitivnost, kompetencije, ali i brojni drugi faktori koji utiču na ukupan kvalitet usluge. Posebno dobre ocene Banka je dobila u kategorijama: Digitalna komunikacija (4,6), Inovativnost (4,6), Odnosi s medijima (4,6), Jednostavnost (4,5), Opšta ocena odnosa sa klijentima (4,5) i Ocena odnosa prema zaposlenima (4,5).

Izuzetno smo ponosni što su naš angažman i predanost ka kontinuiranom poboljšanju prepoznati od strane organizacije koja se vodi međunarodnim standardima. Dodelu sertifikata 'Prijatelj klijenata' doživljavamo kao potvrdu kvalitetnih odnosa sa svojim klijentima kojima pružamo proizvode i usluge prema najvišim standardima, ali i poslovnim partnerima i zaposlenima . Ovu nagradu primamo s ponosom, ali isto tako i kao podsticaj da budemo još bolji, tako da će Addiko i dalje ići u korak sa izazovima današnjeg bankarstva i biti fokusiran na suštinu poslovanja, sa ciljem da bude efikasan pružajući jednostavnije proizvode, praktične i brze usluge koje su u skladu sa potrebama naših klijenata i sve bržim tempom modernog života“, izjavila je Maja Čulig, direktorka marketinga Addiko Grupe.

Ulaskom u ICERTIAS 'Prijatelj klijenata' međunarodni program, Addiko banka je potvrdila svoju predanost poslovanju orijentisanom prema klijentima sa posebnim naglaskom na pružanje i održavanje izuzetno visokog nivoa podrške i zadovoljstva.

„Zadovoljstvo nam je da pozdravimo pristupanje Addiko banke u Srbiji prestižnom ICERTIAS – 'Prijatelj klijenata' programu. Drago nam je da je Addiko banka u proteklih godinu dana pokazala da se njena obećanja od prošlogodišnjeg rebrandinga do danas, zaista odražavaju i na njen svakodnevni rad i poslovanje. Verujemo da će i današnje potpisivanje i prihvatanje sertifikata programa ICERTIAS 'Prijatelj klijenata' koji obavezuje potpisnike na uzoran odnos prema klijentima, zaposlenima i poslovnim partnerima dodatno usmeriti ovu bankarsku instituciju u smeru kontinuiranog pružanja visokih standarda poslovanja i odnosa prema klijentima i pozitivnog uticaja na lokalnu zajednicu“,izjavila jePetra Škrlec,Certification ExecutiveICERTIAS.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
priznanje sertifikati Addiko banka Prijatelj klijenata

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana